Суспільство » Маск отримав дозвіл на тунель між Нью-Йорком і Вашингтоном


23:43 от admin
Ілон Маск заявив про отримання дозволу від влади США на будівництво тунелю між Нью-Йорком і Вашингтоном для свого проекту Hyperloop. Про це сам Маск повідомив у своєму Twitter.
"Щойно отримав усний дозвіл уряду на будівництво The Boring Company (будівельна компанія, що належить Маску, пім. "РГ") підземної лінії Нью-Йорк - Філадельфія - Балтимор - Вашингтон. Лінія пройде з центру одного міста до центру іншого. У кожному з них буде створено до десятка ліфтів для входу і виходу", - написав Маск.
Проект надшвидкісного пасажирського поїзда, який їде тунелем з розрідженим повітрям, Маск анонсував 2013 року. Як запевняє Маск, завдяки новітнім технологіям і його підприємницькому генію на дорогу від Амстердама до Парижа знадобиться не більш як півгодини.
Однак критики Маска заявляють, що всі його проекти або збиткові (справді, його автокомпанія Тesla закінчила минулий рік з мільярдними збитками), або, як і Hyperloop, розроблялися раніше і були визнані тупиковими з точки зору подальшого використання і технічної реалізації.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що надшвидкісний Hyperloop пройшов повноцінний тест.
Побудовано частину шляху для надшвидкісних Hyperloop

"korrespondent.net"