Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаСуспільство → В Ізраїлі створять літаючий автомобіль на рідкому водні

В Ізраїлі створять літаючий автомобіль на рідкому водні

23.04.2017, 23:45
Розробкою автомобіля з вертикальними зльотом і посадкою займеться створений Urban Aeronautics стартап Metro Skyway, повідомляє The Verge.
Чотиримісний автомобіль літатиме на реактивному паливі, а згодом перейде на рідкий водень.
CityHawk стане вже другим проектом літаючого автомобіля ізраїльської компанії Urban Aeronautics. Розробка з'явиться на ринку вже через 5 років.
Автомобіль CityHawk зможе вмістити чотирьох пасажирів. Деякий час транспортний засіб літатиме на авіаційному паливі. Розробники планують у майбутньому створити модель, яка буде використовувати рідкий водень як паливо. Але ця можливість з'явиться, тільки коли технологія стане комерційно придатною і не вибухонебезпечною. 
В основі літального апарату буде запатентована Urban Aeronautics система внутрішніх роторів, вбудованих у фюзеляж. Схожа система встановлена ??в літаючому автомобілі Cormorant, який ізраїльська компанія збирається представити на ринку в 2020 році.

БПЛА вже проходить тестові випробування на авіабазі в Ізраїлі. Пасажирський дрон призначений для евакуації людей із зон лиха і території військових дій. 
Нагадаємо, торік Urban Aeronautics оголосила про успішне тестування першого в світі безпілотного літаючого таксі, яке отримало назву Cormorant.

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
533