Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаСуспільство → Багато чоловіків мають "передменструальний синдром" - дослідження

Багато чоловіків мають "передменструальний синдром" - дослідження

21.11.2015, 13:53
Дослідники з'ясували, що дехто з чоловіків теж страждає від "передменструального синдрому" (ПМС). Зокрема, вони помічають за собою втому, судоми і підвищену чутливість, пише The Telegraph.
У новому дослідженні взяли участь 2412 людей, половину з яких склали чоловіки. Респондентів запитали, чи мали вони будь-коли симптоми передменструального синдрому. Згідно з отриманими даними, 26% чоловіків виявили у себе ознаки ПМС. Крім того, це підтвердили 58% їхніх партнерок.
Вчені визначили особливості прояву болю під час сексу
Також дослідження показало, що 43% жінок підтримували своїх партнерів, які мають "критичні дні", 44% намагалися їх підбадьорити, 39% поводилися стримано, а 33% не вірили своїм коханцям.
Серед найбільш поширених симптомів, характерних для чоловічого "передменструального синдрому" виявилися голод, втома і дратівливість. Окрім того, 12% представників сильної статі в такі дні починали сильно переживати через власну вагу, а 5% навіть страждали від "менструального" болю.
Ще одним цікавим фактом стало те, що чоловіки, які страждають від ПМС, щомісяця витрачали на їжу на 125 доларів більше, ніж інші.
За словами учених, у чоловіків теж є певні гормональні цикли, які можуть впливати на рівень активності, сексуальний потяг і емоції. Приміром, дратівливість і депресія можуть бути пов'язані з дефіцитом тестостерону у представників сильної статі.
Учені: завдяки дієті можна зменшити прояви передменструального синдрому на 40%

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
320