Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаСуспільство → Вчені підрахували ідеальну кількість сексу для стосунків

Вчені підрахували ідеальну кількість сексу для стосунків

18.11.2015, 18:27
Канадські психологи зробили висновок, що сімейним парам для збереження добрих стосунків достатньо займатися сексом всього один раз в тиждень, йдеться в статті медичного журналу Social Psychological and Personality Science.

"І хоча частіші заняття сексом в цілому асоціювалися з великим рівнем щастя, цей зв'язок не був статистично значимим для значень, що перевищують один раз на тиждень. Отримані нами результати показують, що партнерам слід підтримувати регулярну інтимний зв'язок, але при цьому не обов'язково займатися сексом щодня", - розповіла Емі Мьюїз з університету Торонто в Міссісозі (Канада).

Автори статті з'ясували, що частота занять сексом не може бути показником для визначення того, наскільки щасливі партнери у стосунках. Подібний висновок було зроблено на основі аналізу даних, зібраних під час спостережень за більш ніж 30 тисячами сімейних пар американців за останні 40 років.
Зазначається, що рівень сімейного щастя і частота сексу корелюють між собою лише до певної позначки - частіші заняття любов'ю, ніж один раз на тиждень, не були статистично пов'язані з високим рівнем задоволення життям у шлюбі.

Вчені назвали головних "вбивць" любовних стосунків


Група Мьюїз не змогла підтвердити того, що чоловіки хочуть сексу більше, ніж жінки, і що люди, котрі довгий час живуть у шлюбі, займаються ним рідше, ніж нові сімейні пари.

Також вчені знайшли підтвердження приказці "не в грошах щастя". Як з'ясувалося, зростання рівня доходів приносить подружжю менше щастя, ніж збільшення частоти занять сексом.

Мьюїз і її колеги наголошують, що отримані результати дослідження не говорять про те, що всім сімейним парам слід займатися любов'ю максимально часто, на шкоду побажанням однієї з "половинок". У цих питаннях слід досягати компромісу, роблять висновок вчені.

Канадський музикант записав композицію із сексу

Раніше повідомлялося, що американський популяризатор науки і астрофізик Ніл Деграссі Тайсон (Neil deGrasse Tyson) під час проведення свого ток-шоу StarTalk розповів про можливості занять сексом у космосі.

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
361