Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаСуспільство → Вчені радять чоловікам їсти часник перед побаченнями

Вчені радять чоловікам їсти часник перед побаченнями

12.11.2015, 16:03
Дослідники провели експеримент, завдяки якому з'ясували, що запах часнику робить чоловіків більш привабливими для жінок, повідомляє видання The Telegraph.
Вживання часнику негативно відбивається на запаху з рота, проте благотворно впливає на запах чоловічого поту - він стає менш інтенсивним і більш привабливим для жіночої половини людства.

Дослідження проводилося в шотландському Університеті Стерлінга і чеському Карловому університеті.

В експерименті взяли участь 42 чоловіки, частина з яких попросили з'їсти часник і прикласти до пахвових западин подушечки, що вбирають піт, з якими їм потрібно було ходити протягом 12 годин. Те ж саме попросили зробити тих, хто часник не їв.

Потім 82 жінок просили оцінити запах поту, який виходив від подушечок. Результати опитування показали, що жінки знаходили більш приємним запах поту чоловіків, які з'їдали близько 12 г (чотири зубчики) часнику за один раз.

Для усунення неприємного запаху з рота деяким чоловікам запропонували з'їсти 12 г часнику в капсулах, що також дало позитивний ефект.

Експеримент показав реакцію чоловіків на п'яну жінку

Менша доза часнику (два-три зубчики, або 6 г) такого ефекту не давала.

Вчені пояснюють вплив вживання часнику на запах поту тим, що часник має антибактеріальну дію і зменшує кількість хвороботворних мікроорганізмів, які є причиною неприємного запаху людського поту.

Раніше повідомлялося, що пиво благотворно впливає на інтимне життя чоловіків.

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
323