Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Антон Пузиревський написав заяву на звільнення

Антон Пузиревський написав заяву на звільнення

07.06.2017, 22:59

Антон Пузиревський, який був керівником патрульної поліції Львова з 17 квітня 2015 року написав заяву на звільнення. 

«Я вирішив написати рапорт за власним бажанням», – сказав екс-очільник львівської поліції у коментарі виданню Львівський портал.

Нагадаємо, що в рамках ротації 6 червня у Львові призначили нового керівника патрульної поліції Львова і першого заступника.

Замість Антона Пузиревського, який очолював патрульну поліцію Львова півтори роки, тепер львівськими патрульними керує Роман Пилипенко, який ще донедавна був начальником патрульної поліції Запоріжжя. А першим заступником Романа Пилипенка став Андрій Богуш, який був начальником Патрульної поліції Сєвєродонецька, Лисичанська та Рубіжного.

Пузиревському ж запропонували очолити поліцію в Тернополі, але він відмовився. 

Нагадаємо, що двоє заступників Пузиревського також потрапили під планову ротацію. За словами Пузиревського, Юрій Качмар переходить на командира батальйону у Львові, натомість рішення з приводу Максима Підболячного прийматиметься уже після того, як він вийде із відпустки. 

Додамо, що новина про те, що Пузиревський більше не очолюватиме патрульну поліцію Львова викликала обурення багатьох львів'ян у соціальних мережах. 
 Більше новин про життя Львова та області читайте ТУТ.

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
300