Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → У центральній частині міста кардинально змінять схему руху: подробиці

У центральній частині міста кардинально змінять схему руху: подробиці

25.05.2017, 15:59

Частину проспекту Свободи і вулиці Дорошенка закрить для руху приватних автомобілів. Цю ділянку у центрі міста відкриють лише для руху громадського транспорту.

Про це інформує 032.ua, посилаючись на інформацію Захід.нет.

Згідно такого нововведення проїзд для приватних автомобілів буде заборонений на ділянці вулиць Дорошенка від проспекту Свободи до вулиці Банківської.

Тобто в обидві сторони зможе проїхати лише громадський транспорт.
1426716_1468712

На тій закритій ділянці, де раніше паркувались автомобілі, тепер встановлять зупинку громадського транспорту, який їхатиме в сторону від центру. Таким чином зупинки в обидві сторони будуть розташовані одна паралельно іншій.

На іншій ділянці ( від вулиці Банківської до вулиці Дорошенка) приватним автомобілям рух буде дозволений лише в сторону від центру до вулиці Бандери, в той час як громадський транспорт зможе курсувати в обидві сторони.

Згідно цього нововведення автомобілі зможуть проїхати з проспекту Свободи до вулиці Бандери по вулиці Гнатюка та Листопадового Чину.

На проспекті Свободи для автомобілів перекриють і частину дороги з трамвайними коліями, тому машини не зможуть розвертатись через цей відрізок дороги.
1426716_1468717

На кінцевій зупинці тролейбуса, який курсує за маршрутом №13 також змінять напрямки смуг руху. Від вулиці Гнатюка до вулиці Підкови зможе проїжджати лише громадський транспорт, а в протилежу сторону – приватні автомобілі у дві смуги.

Для того, аби приватні автомобілі не пересікались з громадським транспортом та не утворювали заторів, на повороті з вулиці Коперника на проспект Свободи також змінять схему руху.

«Після змін більш завантаженою буде вул. Гнатюка, адже всі автомобілі будуть їхати по ній. Натомість трамвай зможе безперешкодно проїжджати», – розповів спеціаліст управління транспорту ЛМР Костянтин Баранюк.

Додамо, що такі нововведення запровадять після встановлення відповідних для цього дорожніх знаків проте точна дата наразі невідома.

Як інформував раніше 032.ua, кардинально змінити схему руху планують і на вулиці Івана Франка.

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
254