Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → На ремонт підземного переходу на вулиці Стрийській необхідно витратити 450 тисяч гривень

На ремонт підземного переходу на вулиці Стрийській необхідно витратити 450 тисяч гривень

19.05.2017, 21:04

На ремонт та облаштування освітлення в підземному переході на перетині вулиць Стрийська - Володимира Великого, необхідно витратити 450 тисяч гривень.

Про це 032.ua повідомили у прес-службі міської ради Львова.

Так, за словами заступника міського голови з питань ЖКГ Сергія Бабака, 26 травня виконком прийме рішення про передачу до Сихівської адміністрації підземного переходу, а на сесії 1 червня будуть виділені кошти 450 тисяч гривень на розроблення проекту і виконання робіт з ремонту.  

А міський голова Львова Андрій Садовий запропонував прибрати всі МАФИ з наземної території поблизу підземного переходу та перемістити іх під землю.

"Я просто пам’ятаю, коли я жив у будинку на  Стрийській, 104, я пам’ятаю цю площу, яка була засаджена тюльпанами. А зараз є ці МАФи, тому треба їх потрошки позаписувати під землю, ті МАФи не можуть там бути. Їх треба позаганяти вниз, щоб вони там провадили свою діяльність. Треба підняти перспективну схему МАФів, подивитися, що там продають, деякі алкоголь продають. Нашими союзниками будуть місцеві мешканці. Власники МАФів завжди будуть проти", – сказав Андрій Іванович.

Нагадаємо, що наприкінці квітня мерія відсудила перехід у славнозвісного заводу ЛАЗ. Судова тяганина тривала кілька років, тривалий час перехід перебував у жахливому стані. 

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
340