Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Незабаром у Львові відновлять реконструкцію перинатального центру

Незабаром у Львові відновлять реконструкцію перинатального центру

19.05.2017, 17:02

Реконструкцію багатостраждального перинатального центру на вулиці Дж.Вашингтона буде продовжувати новий підрядник, з яким вже уклали договір.

Як розповів у коментарі кореспонденту 032.ua т.в.о. начальника управління капітального будівництва Львівської ОДА Роман Пишняк, територія будівельного майданчика вже передана підряднику,

"Роботи розпочнуться після того, як Держархбудінспекція дасть дозвіл на початок робіт. Я думаю, що це буде орієнтовно за десять днів. Десь за три тижні підрядник зможе розпочати реконструкцію, бо треба час, аби він зміг перенести свої виробничі потужності на будмайданчик", - сказав Пишняк.

Нагадаємо, як раніше повідомляло наше видання, реконструкцію перинатального центру виконуватиме  "Будівельна компанія "Прогрестехбуд". З нею уклали договір на суму 82,53 млн грн.

Загальна кошторисна вартість реконструкції перинатального центру у 2013 році була затверджена у розмірі 99,7 млн грн. У серпні 2015 року Кабмін збільшив її до 171 млн грн.

Однак, станом на сьогодні, на реконструкцію перинатального центру у Львові, за попередньо укладеними договорами, реально виділено понад 59,9 млн грн.

Додамо, що у квітні цього року губернатор Львівщини Олег Синютка заявив, що перинатальний центр відновить свою роботу наприкінці цього року. Загалом медична установа перебуває на реконструкції ще з 2013 року.

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
166