Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → На кільцевій дорозі Львова правоохоронці викрили сутенерку та повію

На кільцевій дорозі Львова правоохоронці викрили сутенерку та повію

12.05.2017, 23:06

В одному із готелів, розташованому на кільцевій дорозі  Львова, працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми виявили звідницю та повію.

За інформацією відділу комунікації поліції Львівщини, звідницею виявилась 25-річна жінка, мешканка одного із сіл Львівської області. У одному з готелів вона звела 23-літню жінку із чоловіком для надання платних сексуальних послуг. Зазначимо, що послуги коштували клієнту 1200 гривень за годину.

В подальшому отримані кошти звідниця поділила із повією порівну. З місця події  поліцейські вилучили речові докази, а також грошові кошти, які клієнт оплатив за отримані сексуальні послуги.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.302 (створення або утримання місць для розпусти або звідництво) КК України. Звідниці загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк. Повію притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.181- 1 КУпАП.
Читайте також на нашому сайті:
На вулиці Шевченка внаслідок ДТП заблокований рух трамваїв: фото з місця події
Куди піти з дитиною у Львові: ТОП-8 цікавих місць для розваг Китайці планують збудувати сміттєспалювальний завод на Львівщині

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
346