Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Обери собі друга: 7 чудових собак, які цього тижня шукають родину

Обери собі друга: 7 чудових собак, які цього тижня шукають родину

12.05.2017, 21:06
032.ua спільно з ЛКП «Лев» у спецпроекті «Вони чекають на тебе» продовжує публікувати інформацію про безпритульних собак, які хочуть знайти свій дім. Ось, сім чудових чотирилапих, які цього тижня шукають нове помешкання і чекають свого господаря в ЛКП "Лев":
 

Снуп.

unnamed (6)
Такса, 2 роки. Молоденький та активний красень. Енергійний та гавкучий, стане чудовим охоронцем та відданим другом. Добре гуля на повідку, слухняний. Підійде на прилаштування у квартиру, адже невеличкий та акуратний.

Ленон.

unnamed (3)
Молоденький собака віком 2 роки. Метис німецької вівчарки. Дуже розумний та добре піддається навчанню, чудовий представник своєї породи. Енергійний, стане добрим охоронцем для своєї нової родини.

Річі.

unnamed (4)
 Кокер спанієль. Молоденький красень, вік – до 3 років. Виважений, спокійний, дуже зворушливий. Річі активний, слухняний, знає деякі команди і здібний до навчання. Найвірніший друг, про якого ви тільки могли мріяти.

Сара. 

unnamed (5)
Доросла собака, нереально красива і кудлата. Наразі вона трішки ляклива, але щоразу все більше довіряє людям. Чудовий друг та компаньйон, підійде на прилаштування у квартиру.

Арчі.

unnamed
 Молоденький кудлатий красунчик з незвичним і дуже красивим окрасом. Слухняний, трішки лякливий. Добре піддається навчанню, тож має швидко навчитися гуляти на повідку. З цього собаки виросте справжній вірний друг, адже він – суцільне добро і ніжність!

Галка. 

unnamed (1)
Молоденька і дуже красива собака. Метис німецької вівчарки. Слухняна, добре гуляє на повідку. Добре піддається навчанню. Неймовірний друг та охоронець.

Йохан. 

unnamed (2)
Метис пекінеса. Невеличкий собачка, що підійде на прилаштування у квартиру. Енергійний, гавчкучий, дуже милий. Молоденький, вік – близько 2 років.
Забрати вакцинованого собаку з ЛКП можна безкоштовно. Познайомитись із чотирилапим другом можна щодня  без вихідних з 8:00 до 20:00 у приміщенні ЛКП за адресою: вул. Промислова, 56.
Дізнатись більше про собак можна за телефоном: (032) 252-30-41 , (068) 535-45-45 або на сторінці ЛКП "Лев" у Facebook. 
Фото Марти Сирко.

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
356