Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Обери собі друга: 15 чудових собак, які цього тижня шукають родину

Обери собі друга: 15 чудових собак, які цього тижня шукають родину

09.05.2017, 20:34

032.ua спільно з ЛКП «Лев» у спецпроекті «Вони чекають на тебе» продовжує публікувати інформацію про безпритульних собак, які хочуть знайти свій дім. Ось, 15 чудових чотирилапих, які цього тижня шукають нове помешкання і чекають свого господаря в ЛКП "Лев":

Отті. 
unnamed (4)

Французький бульдог. Була знайдена у жахливому виснаженому стані. Їй понад 10 років. Така невеличка чотирилапа красуня не виживе сама на вулиці. Терміново шукаємо їй господаря!

Адель. 
unnamed (5)

Молоденька гавкуча красуня віком о одного року. Активна, проте лагідна. Підійде на прилаштування в родину з дітьми, які люблять тварин.

Айрін.
unnamed (6)

Молода ,гавкуча красуня. Метис лабрадора. Окрім прилаштування в родину, також підійде на охорону в приватний будинок або підприємство. В їжі невибаглива, піддається навчанню.

Аліса.
unnamed (7)

Красива доросла собака. Надійна і лагідна, підійде на прилаштування в квартиру, адже невеличка. Справжня собака-друг!

Алька. 
unnamed (8)

Енергійна, молода, грайлива та гавкуча собака. Стане прекрасним другом та охоронцем. Підійде в родину з дітками, що люблять тварин.

Арчі. 
unnamed (9)

Молоденький кудлатий красунчик з незвичним і дуже красивим окрасом. Слухняний, трішки лякливий. Не дуже полюбляє повідок, але добре піддається навчанню, тож має швидко навчитися гуляти на повідку. З цього собаки виросте справжній вірний охоронець.

Галка. 
unnamed (11)

Молоденька і дуже красива собака. Наразі вона трішки ляклива, проте слухняна. Добре піддається навчанню.

Ден.
unnamed (10)

 Активний, молодий, гавкучий та енергійний собака. Для тих, хто шукає вірного друга та охоронця Ден – ідеальний вибір!

Дець. 
unnamed (12)

Маленький красивий кудлань. Собака середнього віку. Гавкучий та слухняний. Друг та охоронець для своєї майбутньої родини.

Діна.
unnamed (11)

 Чудова собака, метис німецької вівчарки. Слухняна, знає деякі команди. А при потребі – радо навчиться новим.

Дюк.
unnamed (15)

 Енергійний, гавкучий та веселик собака. Буде добрим другом та охоронцем. А ще Дюк добре піддається навчанню.

Муха. 
unnamed (16)

Зворушлива маленька собачка. Лагідна, слухняна, спокійна. Підійде на прилаштування у квартиру адже не займає багато місця, акуратна і мудра.

Соня. 
unnamed (17)

Активна молода красуня. Соня добре піддається навчанню, любить людей, тож стане чудовим другом та охоронцем для своєї нової людини чи родини.

Стефа.
unnamed (18)

Молода красуня-німецька вівчарка. Потребує господаря, який готови займатися її навчанням і вихованням, аби скерувати невичерпну енергію Стефи у конструктивне русло :) Стане найвідданішим другом та охоронцем.

Стрий.
unnamed (13)

 Дорослий, розумний і слухняний собака. Енергійний та гавкучий, тож чудово підійде на прилаштування на охорону у люблячу родину.
Забрати вакцинованого собаку з ЛКП можна безкоштовно. Познайомитись із чотирилапим другом можна щодня  без вихідних з 8:00 до 20:00 у приміщенні ЛКП за адресою: вул. Промислова, 56.
Дізнатись більше про собак можна за телефоном: (032) 252-30-41 , (068) 535-45-45 або на сторінці ЛКП "Лев" у Facebook. 
Фото Марти Сирко.
 

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
371