Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → У центрі Києва частково перекриють рух через початок Євробачення

У центрі Києва частково перекриють рух через початок Євробачення

06.05.2017, 22:53
У неділю, 7 травня, рух транспорту і пішоходів в центральній частині Києва буде обмежено у зв'язку з відкриттям пісенного конкурсу Євробачення-2017. Про це повідомляє прес-служба МВС України.

"У зв'язку з відкриттям пісенного конкурсу Євробачення-2017, в столиці з 24:00 6 травня вводиться тимчасове обмеження руху для транспортних засобів і пішоходів у центральній частині міста", - йдеться в повідомленні.

Так, з 24:00 6 травня до 24:00 7 травня буде тимчасово заборонено рух транспортних засобів і обмежено рух пішоходів в обох напрямках на вулиці Михайла Грушевського (від Паркової дороги до вул. Івана Мазепи).

7 травня з 13:00 до 24:00 буде обмежено рух транспортних засобів в обох напрямках на вулиці Михайла Грушевського (від Європейської площі до Паркової дороги).

7 травня з 13:00 до 24:00 обмежать рух транспортних засобів і пішоходів в обох напрямках:
    на Парковій дорозі (від Петровської алеї до площі Андрія Первозванного);     на Петровській алеї (від Європейської площі до Паркової дороги). Крім цього, в рамках проведення церемонії відкриття пісенного конкурсу Євробачення-2017 року з 24:00 6 травня до 24:00 7 травня вносяться тимчасові обмеження руху в обох напрямках на наступних вулицях:

    на вулиці Інститутській (від вулиці Ольгинської до провулка Кріпосного);     на вулиці Садовій (від вулиці Інститутської до вулиці Михайла Грушевського);     на вулиці Липській (від вулиці Інститутської до вулиці Михайла Грушевського);     на вулиці Шовковичній (від вулиці Інститутської до вулиці Михайла Грушевського). МВС звертається до учасників дорожнього руху з проханням з розумінням поставитися до тимчасових незручностей.

Схема тимчасових обмежень руху в центрі Києва. Фото: МВС України   Як повідомляв Кореспондент.net, раніше Генштаб закрив небо над Києвом на час проведення конкурсу Євробачення-2017.

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
344