Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → У Львові встановлять експериментальні дорожні знаки

У Львові встановлять експериментальні дорожні знаки

19.04.2017, 21:06

Аби покращити безпеку дорожнього руху, захистити школярів, батьків з дітьми та велосипедистів, у Львові хочуть встановити нові експериментальні дорожні знаки.

Як розповів у коментарі 032.ua  спеціаліст управління транспорту та зв'язку ЛМР Костянтин Баранюк, дорожні знаки були розроблені для багатьох цілей: для велосипедистів, для інформування водіїв про пішохідні переходи поблизу навчальних закладів, і щодо місць для зарядок електромобілів і так далі. 
2ce4b59c172b0cb859806b643916c87b

"Де саме будуть встановлювати нові знаки буде комісія з безпеки дорожнього руху. Вони будуть на активних шкільних пішохідних переходах, де поруч зі школами ходять діти, або де чергують "жовті добродії". Якщо мова йде про знак для електромобілів, то його будуть встановлювти поруч із електромобільною станції, а для велосипедистів будуть знаки із вказівками про те, що велодоріжка буде із одностороннім рухом", - зазначив Баранюк.

Експериментальні дорожні знаки мають з’явитися у Львові впродовж наступних двох місяців. Додамо, що вартість одного такого знаку становить 1 000 гривень. 

Читайте також на нашому сайті: 

У Львові оголосили конкурс на створення мобільного електронного квитка для студентів (ФОТО, ВІДЕО).

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
266