Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Безвіз: ТОП-5 найдешевших країн Європи для подорожей

Безвіз: ТОП-5 найдешевших країн Європи для подорожей

12.04.2017, 00:38

Україна вже, фактично, отримала той бажаний безвізовий режим, якого всі так чекали. Тож настав час, аби спланувати свій відпочинок належним чином і без сильного удару по кишені. Тому сьогодні ми пропонуємо вам огляд країн, де ви зможете прекрасно відпочити і побачити щось нове для себе.



Канарські острови.
4-los-gigantes-grago-tree-Maska-Gara-Chico12Канарський архіпелаг складається з семи островів: Тенеріфе, Гран Канарія, Феуртевентура, Ланзароте, Ла Гомера, Ла Пальма і Ел Єро. Найбільшим і найпопулярнішим островом є Тенеріфе.
Там завжди гарна погода, чисте море і такий незвичний чорний вулканічний пісок.3-teide-max22 Тут можна забратись на найвищу точку Іспанії — третій за величиною у світі вулкан Тейде, який заввишки у 3718 м. Тут можна побачити унікальне Драконове Дерево.

4-_DSC0531
Джерело фото: Блог Ореста Зуба.

І основне правило харчування мандрівника – їсти там, де їдять місцеві. І це правда, якої країни б це не стосувалось. На Канарах є традиційна страва - картопля з двома видами соусів. Її обов’язково варто спробувати. Це настільки простий рецепт, який вам потім знадобиться вдома, аби згадувати прекрасну поїздку на острів.

Словаччина.

Igor-Melika-Vysoke-Tatry-29.04.-01.05.41sm
Джерело фото: Ігор Меліка

Подорожуючи цією порівняно молодою країною (Словаччина стала незалежною державою в 1993 році), ви побачите наскільки тут все прекрасно. Тут дуже легко знайти компанію і вирушити в «забіг» кафешками і барами Братислави, дегустуючи дешеві місцеві напої різної міцності. За своєю гостинністю Словаччина не поступається навіть Грузії.
Варто також відвідати і словацькі села на околицях.

P3
Джерело фото: vsitury.com.ua

Іспанія.

al1

Джерело фото:krona-zagran.com.ua

Сюди авіакомпанія Wizzair дуже часто пропонує вигідні авіаквитки всім охочим злітати на відпочинок до Середземного моря. Ціни бувають справді смішні.
Іспанія цікава не лише своєю ексцентричністю, морем та сонцем. Цікавим і незвичним фактом є те, що курортні пляжі мають безкоштовний Інтернет.


IspaniyaДжерело фото: "Все сезоны" Сумы
Дивним у порівнянні із попереднім фактом, виглядає звичка Іспанії прокидатися о 5 годині ранку. В цей час вже відкриті кафе, де більшість іспанців п'ють ранкову каву. А вже з 14:00 до 15:30 - сієста, вони відпочивають.

Вірменія.

virmenia_title

Джерело фото: СвітЗаОчі

Вірменія чомусь у нас асоціюється лише з Сергієм Параджановим. А їй є що показати подорожуючим.
Надаємо вам приблизні ціни: кебаб або хачапурі коштують 1 долар, щільний обід в звичайному кафе – близько 3 доларів. Середній рахунок у ресторані – близько 4-5.

149080544058dbe2c01f5e54.62913821Джерело фото: Вестник Кавказа
У Єревані цілком можна знайти недорогі готелі з двомісними номерами по 30-40 доларів або зняти квартиру за 25-30 доларів на день.

Італія.

1373345426_depositphotos_22013117_l

Джерело фото: TPG
Місто з десятками ратуш, столиця шопінгу, місто вазонів,  два  альпійські озера, романтична Верона, ще більш романтична Венеція, кольорові острови Бурано і Мурано, античний Рим, карликовий Ватикан, особливий Неаполь, мальовниче Соренто, могутній Везувій і ще багато цікавих місць.

Туры-в-Италию-из-МинскаДжерело фото: ВЕРАНО-ТРЕВЕЛ 

І пропонуємо вам кілька порад, які точно стануть у нагоді:
1) замовляти квитки заздалегідь, тоді ціна буде в рази нижчою, аніж перед самим відльотом;
2) шукати житло на таких сайтах, як Airbnb та Booking. Це такі сайти, на яких (якщо грамотно все зробити) можна винайняти житло за 7 євро за ніч. Якщо вдастся знайти безкоштовне житло на «Couchserfing», то вам дуже пощастить. Варто спробувати;
3) і ,звичайно, прочитати про ту країну, куди ви їдете. Місцеві правила, кухню та звичаї.

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
275