Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → «Людей, які порушують чинне законодавство треба ставити на місце» - Дворянин про діяльність ОДА

«Людей, які порушують чинне законодавство треба ставити на місце» - Дворянин про діяльність ОДА

06.04.2017, 22:38

Сьогодні, під час прес-конференції, парасковія Дворянин повідомила, що звільнивши її таким чином з посади заступника голови ОДА, депутати порушили цілу низку законів.

Про це інформує кореспондент 032.ua

Вона також зазначила, що розглядає можливість подання судового позову.

«Не можна «з голосу» вносити пропозицію про звільнення і про таємне голосування. Для цього мав бути окремий проект рішення», – додала Дворянин.
На її захист зголосилась і віце-спікер парламенту України і юрист за фахом Оксана Сироїд.
h3q6GZl6uVE

«Вона запропонувала свою допомогу щодо підготовки позову по цій сесії. У мене двояке відчуття. По-людськи я ніколи не боролася за посаду… Тому чи мені потрібна ця боротьба як людині, очевидно – ні. Але я вважаю, що людей, які порушують чинне законодавство треба ставити на місце», – зазначила Парасковія.

Проте як каже сама Парасковія, вона ще не впевнена, що звертатиметься до правоохоронних органів.
CKoCEYbpEhc

«Наразі чекають мого рішення. Оскільки ми маємо ще кілька підстав розуміти, що саме голосування було сфабриковане і, можливо, навіть куплене – але сьогодні не буду розголошувати деталей – то ми маємо більше ніж потрібно аргументів для виграшного позову».
Нагадаємо, як раніше писав 032.ua 5 квітня Парасковію Дворянин звільнили з посади першого заступника голови ОДА, натомістьпризначили Андрія Білоуса.
Також сьогодні Парасковія Дворянин після звільнення розповіла про «підводні камені» обласної ради

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
429