Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → У Рудному п’яний водій, втікаючи від патрульних, в'їхав у стовп: відео з місця події

У Рудному п’яний водій, втікаючи від патрульних, в'їхав у стовп: відео з місця події

02.04.2017, 23:50
У Рудному нетверезий водій, втікаючи від патрульних, протаранив стовп і потрапив до лікарні.
За інформацією прес-служби патрульної поліції Львова, сьогодні близько 3 години ночі до патрульних під’їхав невідомий чоловік і повідомив, що у смт.Рудно в центрі їздить п’яний водій на автомобілі ВАЗ 2109.
Інспектори відреагували на цю інформацію і вирушили у Рудно. Там вони зупинили цей автомобіль, але водій, попри вказівки патрульних, не хотів вийти з автомобіля, а ще він мав очевидці ознаки алкогольного сп’яніння.
До водія підійшла так звана група підтримки водія і почала йому рекомендувати сісти на крісло пасажира та вдати, що не він їхав за кермом, але раптом водій рушив з місця  разом з патрульним, який спробував завадити йому, і почав втікати.
Патрульні почали наздоганяти втікача ґрунтовою дорогою і побачили, як він врізався в електроопору.
На місце події викликали швидку медичну допомогу та слідчого з ДТП.
Чоловіка забрали до лікарні, де медики  діагностували у нього переломи ребер, струс мозку та інші травми. Аналіз крові показав перевищення алкоголю в крові у десять разів.
Патрульні з’ясували, що 38-річний водій минулого року був  позбавлений водійського посвідчення за керування у нетверезому стані.
А ще у нього при собі було посвідчення працівника одного із автотранспортних підприємств. Місцеві сказали, що він їздить на маршрутці сполученням Львів -Рудно.
Відео з місця події:

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
446