Політика » Тест-драйв закладів Львова: кафе, у якому ламають усі стереотипи щодо того, як має виглядати хот-дог 23:22 от admin |
Нещодавно ми відвідували заклад, де найбільший вибір італійський страв і ходили пробувати еклери у "SHOco". Цього разу ми завітали у ресторан «Шампанерія», де ламають усі стереотипи стандартного хот-дога. Перші враження та інтер'єр: Що по чому: Нам принесли меню, у якому одразу і страви, і напої. Ось, сторінка з меню: Родзинкою закладу можна вважати те, що кухня розташована одразу в залі. Усі відвідувачі можуть бачити, як готується те, що їм пропонують. Цікаво також і те, що шампанське тут подають з замороженою полуничкою. Що ми замовили? Замовили ми хот-дог «Італійський» з курячою сосискою і хот-дог «Нью-Йоркер» з м’ясною (яловичина) сосискою. Стандартно у хот-доги входять морква, корнішони, капуста і соус, а в «Італійський» хот-дог ще входив пармезан, помідори чері і базилік. А в хот-дог «Нью-Йоркер» - смажені кільця цибулі, зелена зибуля і соус дор-блю. Також «Шампанерія» славиться своїми хачапурі: тут їх аж сім видів. І можна детально дивитись, як кухар готує їх. Тут великий вибір шампанського, яке подають, як на розлив, так і цілу пляшку. Також є і грузинські вина. Це місце. Вбиральня заходиться поверхом нижче. Вона тут одна на всіх. Коли ми відвідували її, то були і серветки, і гаряча вода, і рідке мило. У вбиральні приємний запах і величезне дзеркало, що так важливо дівчатам. Вердикт. Загалом «Шампанерію» можна назвати інтернаціональним закладом: тут зібралась абсолютно різна кухня, кардинально різних між собою країн. Що ще: WiFi – є. Музика — дуже тихо грає. Якщо чесно, то час від часу її взагалі не чути. Швидкість обслуговування — Висока. Ми прийшли у такий час, коли практично половина залу була вже зайнята, але до нас одразу підійшла офіціантка. Розповіла нам про кухню закладу і чітко відповіла на усі питання, які ми поставили. Рейтинг на Foursquare — 8,2. Графік роботи: з 11:00 до 23:00. Де? Заклад розташований на вулиці Лесі Українки, 29.
* Примітка Цей спецпроект не має нічого спільного з рекламою, автори висловлюють в ньому особисті суб'єктивні враження від відвідування кафе і ресторанів, а також оплачують рахунок самостійно. У коментарях можете пропонувати заклади для майбутніх випусків рубрики. Читайте також на нашому сайті: |