Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Перевірено на собі: робимо татуювання у Львові

Перевірено на собі: робимо татуювання у Львові

24.10.2016, 00:14

На нашому сайті триває спецпроект " Перевірено на собі". І сьогодні ми розкажемо, як керівник 032.ua вирішила перевірити на собі, наскільки це страшно і боляче - зробити татуювання.

З чого все починається.
Перше, що вам потрібно зробити – це обрати ескіз і тату-майстра. Від того, якого майстра ви оберете, залежить вигляд вашого майбутнього татуювання. Часто навіть дуже гарний ескіз в руках невмілого майстра може перетворитися на так званий «партак» і вам доведеться потім його доробляти або перебивати.
Що стосується ескізу, то його можна знайти в інтернеті або ж попросити майстра його намалювати.
iw6nnRGfkng
У нашому випадку – ми обрали ескіз лисиці, який знайшли в інтернеті. Тату-майстер Андрій Влас, вніс разом із нами до малюнку деякі зміни. І ось результат:
F9KYbSTmm8M
Коли ескіз обрано, його роздруковують та «приміряють».
5FTwQ12S2rk
 Потім майбутню татушку переводять на спеціальний папір.
dUjOTM4GG5E
Ekb6Ud57Ths
Опісля майстер змащує спеціальним кремом місце, де буде зроблено тату і переводить на нього ескіз.
4x57kN2W4Hc
uSWm6FlPdp8
Далі готує робоче місце, обирає фарбу, «заряджає» голками тату-машинку і ось уже на шкірі з’являться перші контури майбутнього татуювання.
pjbsYSZ4AeY
У нашому випадку процес нанесення татуювання тривав впродовж години. 
Це боляче?
Комусь так, а комусь – ні. Все залежить від людини і від її больового порогу. Втім, як показує практика, жінки переносять біль під час татуювання набагато легше і спокійніше, ніж чоловіки.
IwnDzCy2cbw
Це дорого?
Вартість татуювання у кожного майстра і тату-салону різна. Андрій Влас розповідає, що вартість татуювання залежить від розміру та складності малюнку, а також від її деталізації та кольору.gtUEBDsXVaU
Татуювання – це назавжди?
Так. Тимчасових татуювання не буває. Тому перед тим, як обирати малюнок, який залишиться з вами на все життя, потрібно добряче подумати і не квапитись з вибором. До речі, зараз татуювання можна випалити лазером, але це дуже боляче і шрам від цього все одно може залишитись помітним.
Зазвичай, коли людям набридає татуювання, вони просять «перебити» його на іншу татушку, або ж доробляють його, доповнюючи іншими елементами чи деталями.79fIBft0dSw
Як доглядати за татуюванням.
Коли малюнок нанесений, подальша доля татуювання в руках самого господаря. Татушку можна легко зіпсувати, якщо неправильно за нею доглядати. А доглядати за татуювання треба впродовж двох тижнів. Зокрема, не можна ходити в сауну чи басейн. А ще не можна паритись в гарячій ванні і приймати довго гарячий душ та займатись спортом впродовж тижня, допоки шкіра не загоїться.
Окрім цього потрібно  змащувати татуювання спеціальним кремом, який порадить майстер, кілька разів на добу.
WVjaxjLDHxc

Набивати татуювання чи ні - особиста справа кожного. Деякі вважають, що татуювання псує тіло, а іншим - це дуже навіть і до душі. Але якщо ви все-таки зважитеся на тату, пам'ятайте про декілька важливих речей. Перше – це вибір тату-майстра. Друге – вибір ескізу. Третє - стерильність і акуратність і четверте – правильний догляд.
 Як роблять тату дивіться також на відео:
 

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
269