Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → «Плануємо до середини листопада повністю відкрити рух по вул. Богданівській», - А. Садовий

«Плануємо до середини листопада повністю відкрити рух по вул. Богданівській», - А. Садовий

26.09.2016, 23:31

У Львові триває ремонт вул. Богданівської на ділянці від вул. Золочівської до вул. Тракт Глинянський.

Реконструкція передбачає заміну інженерних мереж та дощоприймачів, влаштування асфальтобетонного покриття, облаштування велодоріжок, встановлення павільйону на зупинці громадського транспорту тощо.  Про це повідомляють у прес-службі ЛМР. 

«Вул. Богданівська останні роки була фактично непроїзною. Ми плануємо до середини листопада повністю відкрити рух по вул. Богданівській. Дві частини – одна до моста і друга від моста до церкви. Йдемо чітко по плану: всі мережі міняємо, роботи робимо відповідно до проекту. Це кардинально змінить трафік в місті, бо розвантажить вул. Личаківську, Липинського, пр. Чорновола. І це дасть комфорт для великої кількості підприємств, які розташовані в цьому районі, і будуть мати нормальний доїзд до своїх виробництв. Прогнозую, що кількість робочих місць в цьому районі суттєво збільшиться. Місто інвестує в інфраструктуру, а виробництва збільшують свої потужності.

Робота вартісна, зауважень до підрядників нема. Є контрольне число – 15 листопада, коли роботи мають бути завершені», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Вартість робіт за договором підряду становить 22,167 млн грн. Цьогоріч же з міського бюджету виділено 20 млн грн.

Ремонт на цій частині вулиці було розпочато ще в попередні роки управлінням капітального будівництва міськради – йдеться про ділянку від вул. Тракт Глинянський до вул. Дорога Кривчицька. Відтак, залишилась лише частина від. Дорога Кривчицька до вул. Золочівської.

За словами начальника міського управління інженерного господарства Романа Заріцького, станом на сьогодні на ділянці від вул. Золочівської до Старознесенської розібрано 610 м дорожнього покриття, влаштовано корито під дорожню основу та піщану основу під проїжджу частину, а також облаштовано дощовий колектор під мостом.

Заплановані обсяги робіт:

- довжина ділянки реконструкції вулиці – 760 м;

- відновлення дорожнього покриття в асфальтобетоні – 10240 м?;

- ремонт тротуарів в асфальтобетоні – 4825 м?;

- влаштування велодоріжок з асфальтобетону – 1650 м?;

- встановлення бордюрів – 1520 м;

- заміна дощоприймачів з гідрозатворами – 24 шт;

- встановлення павільйону на зупинці громадського транспорту – 1 шт.

Нагадаємо, замовник виконання робіт – департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради. Генпідрядна організація – ТзОВ «ОНУР Конструкціон Інтернешнл».

Паралельно тривають роботи з реконструкції ділянки вул. Богданівської від вул. Золочівської до вул. Пластової, розпочаті в липні цього року.

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
234