Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Садовий про переповнені контейнери зі сміттям: на сьогодні в місті орієнтовно 15% майданчиків є проблемними

Садовий про переповнені контейнери зі сміттям: на сьогодні в місті орієнтовно 15% майданчиків є проблемними

26.09.2016, 18:46
Мер Львова, Андрій Садовий, прокоментував ситуацією із вивезенням сміття у районах міста. 
За його словами, приблизно 15% майданчиків є переповнені. Про це повідомили у прес-службі ЛМР. 

«На сьогодні у нас є проблема орієнтовно з 15% майданчиків міста Львова, це четвертина Сихівського району і невелика частина проблемних майданчиків по Франківському, Шевченківському та Личаківському районах. За п’ятницю-суботу-неділю великий об’єм було вивезено, ввійшли в нормальний ритм.

Очікуємо за понеділок-вівторок суттєво змінити ситуацію, щоб вийти на нормальну роботу. Є один перевізник, який не справляється, інші йому зараз допомагають. Але проблема з вивезенням з точки зору нових полігонів присутня.

Штучно, різними способами створюються проблеми, ми з тим живемо більше 120 днів. Ведемо паралельно розмови з Малеховом, щоб розпочати процеси по рекультивації, з різними групами працюємо, щоб доносити правдиву інформацію. Дуже багато нечесних людей на цьому скористались, доноситься викривлена інформація. Рекультивація потрібна і для Львова, і для мешканців, які там живуть.

Для нас важливо, щоб ми комплексно вирішили проблему, бо ми в одному човні. Дуже велика кількість людей, які живуть у тих селах, працюють у Львові.

Завдання – вирішити цей конфлікт, пояснити людям правду. Не робити рекультивацію – це злочин, в першу чергу, для людей, які там живуть. Місто готове чітко по проекту працювати, виконуючи всі умови, які ми запропонували в якості соціального пакету. Не думаю, що це вирішиться за один день. Спокійно, в дискусіях, за круглими столами, максимально забравши політиканство. Мене дивують політики, які в воюючій країні пробують у Львові робити накручування ситуації. Львів – це тил, якщо хтось у Львові бунтує ситуацію, це, напевно, комусь потрібно», - розповів Андрій Садовий, міський голова Львова.

Нагадаємо, як раніше писав 032.ua, Львів продовжує потопати у смітті. На багатьох вулицях уже більше тижня не вивозять сміття.
 

Відеокоментар: 

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
192