Політика » «Вони чекають на тебе в ЛКП «Лев »: 3 собаки, які цього тижня шукають господаря


23:50 от admin

Від сьогодні 032.ua спільно з ЛКП «Лев» у спецтемі  «Вони чекають на тебе»  публікуватиме інформацію про безпритульних собак, які хочуть знайти свій дім. Ось, троє чудових чотирилапих, які цього тижня шукають нове помешкання і чекають свого господаря в ЛКП "Лев":

Вайт. 
 unnamed
Вайт - вражаючий білий гігант. Спокійний та виважений собака, який просто захоплює подих своєю красою та граціозністю. Надійний друг та охоронець.

Варя.

unnamed (1)
Варя - чудова молода красуня з незвичним окрасом. Мисливська кров у ній присутня: вона активна, любить гуляти, проте слухняно йде з господарем на повідку. Добра, віддана, любить людське товариство. Ідеально підійде на охорону на подвір'я, адже любить активно проводити час.
 

Водя. 

unnamed (2)
Маленька актриса Водя - вміє своєю мімікою розчулювати та зачаровувати. Невелика молода собачка. Трішки ляклива, коли довкола собачий гавкіт, тому неохоче позувала перед камерами. Однак для свого господаря стане ніжним, відданим найкращим другом.  

Нагадаємо, що ЛКП "Лев" не є притулком для тварин, а є лише стерилізаційно-ветеринарним центром. Тварин тут стерилізують, вакцинують та прилаштовують. Проте собак, яких впродовж певного часу не забирають, підприємство змушене відпускати на місце, де їх було відловлено. Тому цього тижня Вайт, Варя, Водя, які зараз перебувають в ЛКП "Лев", дуже хочуть знайти свою нову домівку.

Забрати вакцинованого собаку з ЛКП можна безкоштовно. Познайомитись із чотирилапим другом можна щодня  без вихідних з 8:00 до 20:00 у приміщенні ЛКП за адресою: вул. Промислова, 56.
Дізнатись більше про собак можна за телефоном: (032) 252-30-41 , (068) 535-45-45 або на сторінці ЛКП "Лев" у Facebook. 
Джерело всіх фото: ЛКП «Лев».
 
 
 

"032.ua"