Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Роботи з рекультивації на Грибовицькому сміттєзвалищі тимчасово призупинили, - Ірина Маруняк

Роботи з рекультивації на Грибовицькому сміттєзвалищі тимчасово призупинили, - Ірина Маруняк

26.08.2016, 19:00

Зупинити будь-які роботи на сміттєвому полігоні вимагали мешканці довколишніх сіл. 

Як розповіла у коментарі 032.ua заступник голови міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Ірина Маруняк, під час зустрічі із активістами, які сьогодні зранку заблокували Жовківську трасу поблизу Львова, було домовлено, що роботи на Грибовицькому сміттєзвалищі тичасово призупинять.

ми призупиняємо тут усі роботи

"Я розповіла мешканцям, які роботи виконувалися на Грибовицькому сміттєзвалищі. Станом на сьогодні там виконувалися роботи з укріплення дамби, втілювався проект щодо стабілізації сміттєзвалища, облаштовується відеонагляд і встановлюється огорожа. З людьми домовилися, що тимчасово ми призупиняємо тут усі роботи", - розповіла Ірина Маруняк. 

Чиновниця також зазначила, що у понеділок, об 11:00, у Департаменті житлового господарства відбудеться зустріч із ініціативною групою мешканців з метою створення робочої групи щодо моніторингу роботи Грибовицього сміттезвалища.

"Зараз я знову їду до активістів, ми з ними підписуємо протокол про створення робочої групи. Зустріч групи вдбудеться у понеділок, 29 серпня. Сподіваюся, що після підписання договору, активісти розблокують дорогу", - пояснила Ірина Маруняк.

Нагадаємо, як повідомляв раніше 032.ua, сьогодні зранку мешканці довколишніх сіл поблизу Львова заблокували Жовківську трасу, бо вважають, що міська влада Львова хоче відновити роботу Грибовицкого сміттєзвалища. 

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
229