Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → СБУ затримала у аеропорту "Львів" митників-хабарників: деталі

СБУ затримала у аеропорту "Львів" митників-хабарників: деталі

29.02.2016, 18:20

Після проведених обшуків представники СБУ та військової прокуратури виявили докази десятків випадків хабарництва серед митників у аеропорту "Львів". 

Про це 032.ua повідомили у прес-службі СБУ.

Так, у неділю, 28 лютого,  у Львівському аеропорту під час отримання неправомірної вигоди у розмірі 300 доларів, була затримана інспекторка митниці. Згодом у руки правоохоронцям потрапила «чорнова» бухгалтерія, де задокументовані 68 випадків хабарництва упродовж чотирьох місяців,  з листопада минулого року.
Представники СБУ виявили беззаперечні докази причетності митників аеропорту

А у службових приміщеннях  митники переховували від правоохоронців 21 000 гривень, які вони також отримали під час вимагання хабарів. Незаконно отриману валюту митники ховали у офісній техніці. 

Головному інспектору митного поста «Львів-Аеропорт», яка отримала частину хабара, повідомлено про підозру за статтею 368 (ч.3) ККУ. Стосовно інших працівників львівської митниці, які задіяні у корупційній схемі, тривають невідкладні слідчі дії.

Читайте також на нашому сайті: Сьогодні біля приймальні СБУ знайшли вибуховий пристрій: у поліції розповіли перші подробиці
Представники СБУ виявили беззаперечні докази причетності митників аеропорту
Представники СБУ виявили беззаперечні докази причетності митників аеропорту

Усі фото: прес-служба СБУ

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
302