Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → У львівській міській раді пропонують громадськості активніше цікавитись бюджетом міста

У львівській міській раді пропонують громадськості активніше цікавитись бюджетом міста

29.02.2016, 17:16

Сьогодні, 29 лютого, Львівська громадська організація “Комітет виборців України” спільно із Львівською міською радою уже провели перше громадське обговорення щодо Бюджету розвитку Львова на 2016 рік.

основна проблема полягає у тому, що громадськість не зацікавлена бюджетом розвитку

Про це повідомляє кореспондент 032.ua.

Питання бюджету зачіпає кожного мешканця. Адже усім цікаво куди ми рухаємось? Яка зараз ситуація у бюджеті розвитку у порівнянні з минулим роком? Отож, Львівська громадська організація “Комітет виборців України” ініціювала провести громадське обговорення Бюджету розвитку Львова на 2016 рік. В свою чергу, Львівська міська рада підтримала цю ідею і закликала громадськість активніше долучатись до дискусій бюджету розвитку. За словами депутата Львівської міської ради Юрія Кужелюка, сьогодні основна проблема полягає у тому, що громадськість не зацікавлена бюджетом розвитку.

“Головне завдання полягає у тому, аби привернути увагу до бюджетного процесу, а саме дізнатись наскільки правомірне витрачення коштів на ті чи інші напрямки. Дуже важливо є знати, що у громадськості є спільна відповідальність за місто і порядок у ньому вони можуть створювати самі”, - наголосив депутат Львівської міської ради Юрій Кужелюк.

Нагадаємо, що при аналізі Бюджету розвитку Львова минулого року виявили, що із 582 позицій були змінені 324, на які передбачалися кошти.

Читайте також на нашому сайті: Бюджет під контролем: львів’яни зможуть контолювати видатки з бюджету розвитку міста.



"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
290