Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Львів’янам пропонують у неділю піти на каву із людьми з особливими потребами

Львів’янам пропонують у неділю піти на каву із людьми з особливими потребами

13.02.2016, 15:38

У неділю, 14 лютого, у Львові відбудеться акція, за допомогою якої львів’яни хочуть змінити ставлення суспільства до людей із особливими потребами.

Просвітницька акція ?#?накавуздругом? започаткована переселенцем із Донецька Романом Кисляком. Акція вже знайшла підтримку серед небайдужих львів’ян. Цієї неділі, о 15:00 вони планують зустрітись з людьми з особливими потребами та відвідати з ними різні кав’ярні Львова. 

Організатори акції пропонують учасникам зустрітись у кількох локаціях міста, а саме: а. Це:
вулиця Княгині Ольги поміж ТЦ «Львів» («Новий ЦУМ») і магазином електроніки «Фокстрот»  вулиця Широка біля піцерії «Челентано». проспект Свободи біля пам'ятника Шевченку. проспект Червоної Калини біля кінопалацу ім. Довженка. ТРЦ King Cross Leopolis біля входу до магазину «Фокстрот».

Організатори пропонують львів’янам пригощати людей з особливими потребами кавою або чаєм, а також тістечками та іншими солодощами.

Свої світлини  учасники акції зможуть  публікувати у соцмережах із хештегом ?#?накавуздругом.

Нагадаємо, що акцію ?#?накавуздругом започаткував хворий на ДЦП Роман Кисляк, якого нещодавно офіціант львівського ресторану "Vapiano" вигнав із закладу, через підозрілий вигляд Романа.

Цей інцидент набув широкого розголосу у львівських ЗМІ. А незабаром, про це дізналася дружина Петра Порошенка - Марина Порошенко, яка запропонувала Романові зустрітися "за чашкою кави".

Роман Кисляк погодився зустрітись із Мариною Порошенко та опублікував відеоролик, у якому оголосив про початок акції #НАКАВУЗДРУГОМ.

Читайте також на нашому сайті: в одному із львівських ресторанів відвідувачів частували устрицями із глистами (ФОТО)

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
185