Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → ТОП-7 романтичних місць у Львові

ТОП-7 романтичних місць у Львові

12.02.2016, 20:00

Львів з давніх-давен називають найромантичнішим містом України і не дарма. У нашому місті і справді понад два десятки чудових місць для романтичних побачень та прогулянок. ТОП-7 найпопулярніших місць, які обожнюють закохані пари, ми зібрали у нашому огляді і розкажемо про них трохи детальніше. 

ІТАЛІЙСЬКИЙ ДВОРИК 

Цей дворик - творіння італійського майстра XVI ст., який довгий час приховував кохання польського короля Яна Собеського та французької діви Марії Казміри. Тому тут дуже люблять відпочивати усі закохані пари, а ще чоловіки тут часто освідчуються у коханні своїй другій половинці.
Романтична прогулянка Льовом (фото) - фото 2

Фото: 032.ua 

ФОНТАН РОМЕО і ДЖУЛЬЄТТИ

Фонтан для закоханих з пам'ятником прототипам героїв п'єси Вільяма Шекспіра Ромео і Джульєтти. І хоч його відкрили ще у 2013 році, він уже став одним із улюблених місць для закоханих пар.
Фонтан розташований на вулиці Банній, поблизу готелю Львів. Статуї зроблені з бронзи в повний людський зріст.  Для тих, хто цікавиться історією закоханих тут також встановили дошку, на якій можна прочитати легенду саме львівських Ромео та Джульєтти.
Романтична прогулянка Льовом (фото) - фото 3

Фото: 032.ua 
Додамо, що поруч фонтану розташований ще один арт-проект, який встановили для закоханих. Тепер закохані пари полюбляють чіпляти металеві колодки на металеве серце, як символ свого кохання. 
-KVJkMsCde4

Фото: 032.ua 

ЛАВОЧКА ДЛЯ ЗАКОХАНИХ
Ще одне романтичне місце, де люблять відпочивати закохані пари у Львові — це лавочка для закоханих на площі Ринок.
За легендою, якщо Ви із своєю половинкою взявшись за руки одночасно сядете на неї – то вже назавжди буде разом. До речі, встановили її у місті у 2008 році. 
 Романтична прогулянка Льовом (фото) - фото 5Романтична прогулянка Льовом (фото) - фото 5

Фото: 032.ua 

ОГЛЯДОВИЙ МАЙДАНЧИК РАТУШІ

Оглядовий майданчик на Ратуші вперше відкрили для відвідувачів ще у 1851 році. Сьогодні сюди приходить сотні туристів та львів'ян, серед яких закохані пари, аби  помилуватися краєвидами міста, помріяти та загадати бажання. 
ТОП-6 романтичних місць у Львові (ФОТО) (фото) - фото 5

Фото з сайту: lv.20minut.ua

СТРИЙСЬКИЙ ПАРК

Беззаперечно одним із романтичних місць у нашому Львові є Стрийський парк. Він з давніх-давен постійно приваблює закоханих, адже тут постійно живе любов. А її  символом є білі лебеді, що оселилися на озері у центрі парку.
ТОП-6 романтичних місць у Львові (ФОТО) (фото) - фото 6
Фото: Маркіян Карп'як | ВКонтакте

ОГЛЯДОВИЙ МАЙДАНЧИК ЦЕРКВИ ОЛЬГИ ТА ЄЛИЗАВЕТИ 

Храм розташований на площі Кропивницького,1 і вважається найвищим у Львові. З оглядового майданчику закохані пари можуть побачити панораму Львова, яка є недоступна з інших висотних будівель міста. Наприклад, можна добре побачити площу перед пам’ятником Степанові  Бандері, а також район Привокзального ринку. 

Вхід на оглядовий майданчик становить 10 гривень.
_ASaqN13-wY
NY_l0mhvYg8

Фото: 032.ua 

ЛИСА ГОРА 

Саме Лиса гора, а не Високий замок є ще одним улюбленим місцем для закоханих пар. Адже тут тихо та затишно можна подивитися на панораму Львова. Лиса гора розташована між вулицями Кривоноса та Довбуша. А її висота становить 389 метрів над рівнем моря. 
917619_567052786776756_1764054396_n

Фото: yelisey.moroz в інстаграмі

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
187