Новини » Робота в Польщі на фабриках і заводах. Умови праці


19:41 от admin
Обираючи роботу в Польщі, ви маєте змогу не тільки отримувати більшу заробітну плату, а й більше подорожувати, вдосконалювати свої професійні здібності, підвищувати кваліфікацію. Велика кількість українців обирає саме працевлаштування в Польщі. Це хороша можливість отримувати зарплату десь в 4 рази вищу, ніж у себе вдома. Проте варто розуміти: найкращий варіант – це офіційне працевлаштування, адже тоді ви будете захищені від недобросовісних роботодавців. Праця по контракту – найкраща змога добре влаштуватися в іншій країні. Якщо вас цікавить робота в Польщі на фабриках і заводах, варто звернутися до кадрової агенції такого типу як Visa Pro, де вам зможуть підібрати вакансію з хорошою оплатою. Давайте детальніше розглянемо, які зараз пропонують вакансії та на які умови праці варто очікувати.

Пошук роботи. Вакансії

Робота в Польщі Віза ПроВиходячи з досвіду українців, які уже працювали за кордоном, найкращий варіант влаштуватися – це піти до кадрової агенції. Ви можете спробувати знайти роботу самостійно. Наприклад, через Інтернет. Проте таким чином ви знову потрапите до посередників, більшість з яких можуть виявитись шахраями. Тому якщо вас цікавить робота в Польщі на фабриці, у готелі або у сільському господарстві, найкраще звернутись до спеціалістів з кадрової агенції. Це може бути агенція Віза Про, де надають кваліфіковані консультації з усіх питань щодо працевлаштування.

Які вакансії зараз пропонують? Це робота:

  • у лікарні (лікарем, медсестрою);
  • на складах (складальником, різноробочим);
  • у сільському господарстві (на фермі, по збору урожаю, на парниках);
  • у готелі (покоївкою, прибиральницею, сантехніком);
  • на будівництві (інженером, зварювальником, будівельником, муляром).

Серед перелічених вакансій на роботу в Польщі є і літні роботи на свіжому повітрі, і роботи у зимній період. Наприклад, роботу в Польщі на заводах і фабриках пропонують цілий рік, в той час як праця на зборі урожаю – сезонна. Від роботодавців надходить все більше вакансій. На більшість посад беруть без знання мови. Тому якщо ви хочете знайти хорошу вакансію за кордоном, це буде неважко.

Умови праці та проживання

Робота в Польщі на фабриціНа які умови праці очікувати? Де жити під час роботи в Польщі на фабриці чи заводі? Зазвичай пропонують 6-тиденний робочий тиждень. Легальна праця потребує підписання трудового договору. У кадровій агенції подбають про підписання контракту та перевірять його.

Що ж стосується проживання, то житло може надавати як роботодавець, так і ви самі можете знайти для себе квартиру або кімнату. Оренда звичайної квартири буде коштувати біля 350 євро на місяць, а роботодавці зазвичай пропонують житло безкоштовно або з мінімальною платою.