Новини » Професійний посуд для кафе, кондитерський інвентар, барний інвентар


03:54 от admin

Компанія Торгоборуд пропонує великий вибір посуду для кафе та ресторанів, представлені найбільш відомі національні бренди, а також зарубіжні виробники загартованого скла, фарфору, наплитного посуду і  допоміжного інвентарю. Серед пропонованих продуктів, кожен може знайти щось для себе, є моделі, що сподобаються любителям класики, і тим, хто шукає сучасні форми і орнаменти. В каталозі представлений посуд для кафе та ресторанів, ціни на який одні з найнижчих в Україні, в переліку можна вибрати та купити кондитерський інвентар та барний інвентар. Торгоборуд - інтернет магазин посуду для кафе, що цінує своїх клієнтів і завжди намагається не тільки задовольнити всі вимоги по якості, але і створити унікальну атмосферу закладу.

Правила вибору посуду та допоміжного інвентарю для закладів харчування

Кожен власник кафе, бару чи ресторану зацікавлений в тому, щоб у гостей складалося найкраще враження від закладу. Формування враження визначається цілою низкою чинників, серед яких сервіровка столу грає далеко не останню роль. Тому до вибору предметів сервіровки слід підходити з усією відповідальністю.

Сьогодні сервіровка столу може стати серйозною конкурентною перевагою закладу за умови створення ретельно продуманої концепції. Вибір інструментів для її реалізації не має меж: млини для спецій, соусники, етажерки і вази, свічки і свічники, штофи і декантери, а також безліч інших невід'ємних атрибутів кафе, барів і ресторанів. Як вибрати посуд для кафе, коли вибір настільки великий?

Рекомендація № 1: Вивчити види посуду, інвентарю для бару, кондитерських та кухонних інструментів.

В першу чергу слід добре розрізняти посуд за функціональним призначенням:

  1. Посуд для ресторанів  і предмети сервіровки (столові прибори, тарілки, салатники, блюда, підставки для торта, менажниці, горщики, скатертини, рушники, серветки, графини, та інше);
  2. Барне скло і аксесуари (келихи для вина, келихи для коктейлів, кружки пивні, чарки, стопки, стакани, і інше);
  3. Інвентар бару (шейкери, мадлери, стрейнери, джиггери, ложки барні, гейзери, дозатори, килимки, пробки для вина, млини для льоду, щипці і совки для льоду, та інше);
  4. Кухонний інвентар (сковорідки, деко, каструлі, кришки, ножі, дошки обробні, марміти, лопатки, ополоники, сотейники, миски, віночки, і інше);
  5. Інвентар та інструменти кондитерського цеху (форми силіконові та металеві, трафарети, насадки і сита).
  6. Прикраси (трубочки, мішалки, вилочки, шпажки, феєрверки харчові, прикраси для канапе та інше).

Визначившись з видом посуду за призначенням, можна переходити до наступного етапу: вибір виробника.

Рекомендація № 2: Порівняти посуд за асортиментом, якістю та ціною різних виробників.

На сучасному ринку представлені виробники з усього світу: Lubiana - порцеляновий посуд (Польща), Altporcelain - посуд з фарфору (Китай), Paderno (Италия) - барний, кухонний і кондитерський інвентар, Altsteel - столові прибори (Китай), Arcos- професійні кухонні кухарські ножі (Іспанія), Lacor - каструлі, сковорідки та інший кухонний інструмент (Іспанія), Pentole Agnelli - кухонний інвентар (Італія) та інші.

З одного боку, широкий ряд виробників дозволяє зробити максимально раціональний вибір посуду для кафе, порівнявши його за асортиментом, якістю і цінами. З іншого боку, потрібно пам'ятати, що багато брендів в силу маркетингових можливостей можуть бути переоцінені на ринку, в результаті чого, недосвідчений покупець ризикує зазнати серйозних витрат, ставши жертвою якісної реклами та стратегічного PR.

Рекомендація № 3: Враховувати тип кухні, різноманітність меню, інтер'єр, рівень закладу

Вибір посуду для закладу необхідно робити не тільки «очима» або «розміром гаманця». Слід належну увагу відводити таким характеристикам, як тип кухні (японська, французька, італійська, китайська, національна, багатонаціональна і т д.), Різноманітність меню (асортимент страв і напоїв); відвідуваність закладу (середня прохідність, завантаженість в обідній і вечірній час); інтер'єр (розміри і форми столів, колірна гамма), тип і рівень закладу (бістро, піцерія, кафе, бар, ресторан, кав'ярня та ін.).

Найчастіше в процесі вибору посуду для закладів вдаються до допомоги професіоналів, що допомагає не тільки заощадити час і сили, а й, як правило, зробити більш якісний вибір. Адже на вивчення асортименту та характеристик сучасного посуду можна витратити місяці і роки, так і не дізнавшись ті тонкощі і нюанси, які добре відомі досвідченим фахівцям і компетентним компаніям. У висновку варто лише додати, вибір посуду для закладу важливо здійснювати разом з усією командою: шеф-кухар, шеф-бармен, кондитер, власник та керуючий закладом, що дозволить врахувати максимальну кількість вимог до посуду для конкретного кафе, бару, ресторану.

Рекомендація № 4: Обраний посуд має підходити до наявного обладнання.

Обладнання для барів, столових та ресторанів часто може використовуватись с певним типом посуду. Перш ніж купувати каструлі, соусники та сковорідки необхідно переконатись, що вони підходять до теплового обладнання. Індукційні плити, наприклад мають, досить жорсткі вимоги до матеріалу наплитного посуду. Контейнері для зберігання і гастроємності необхідно перевірити на придатність використання в холодильних і морозильних апаратах: морозильні шафи, ларі морозильні.