Культура » La РИС – кращий сервіс з доставки суші у Львові


00:26 от admin
Служба доставки суші La Рис – це завжди високий рівень сервісу. Клієнти отримують страви зі свіжої, прямо з-під ножа, риби з доставкою від 29 хвилин. Суші у Львові від La РИС – це великий вибір, традиційні та нові рецепти, які кухарі сервісу довели до досконалості своїми оригінальними рішеннями. Навіть справжнісінькі гурмани зможуть знайти собі страву до смаку.

У La РИС ретельно відбираються лише якісні продукти – на цьому не заощаджують. Кухарі готують з любов'ю, не використовують ніяких заготовок. Замовлення укомплектовується усіма необхідними аксесуарами, які зроблять трапезу зручною та приємною.

Доставка страв

Доставка суші La РИС – це смачні роли, дивовижні маки, вигідні асорті сети. У меню на сайті https://la.ua/sushi/ можна знайти найвідоміші та найпопулярніші страви японської кухні, які не залишать байдужими навіть найдосвідченіших і найвибагливіших клієнтів. У своїй роботі сервіс використовує лише якісні інгредієнти без застосування барвників та штучних добавок. Крім того, для замовників пропонується послуга безкоштовної доставки, що дозволить насолодитися смаком страв від La РИС, не виходячи з дому. Замовлення гарантовано буде приготовлене зі свіжих та натуральних інгредієнтів.

Замовити суші додому можна за допомогою сайту, мобільного додатку або зателефонувавши до Call-центру. Оператори із задоволенням проконсультують клієнтів з приводу меню, поточних акцій, умов доставки та оплати.

Переваги суші від La РИС у Львові

Меню – це перше, на що звертають увагу клієнти. При ознайомленні з асортиментом та вибором відповідних страв можна дізнатися про послуги та сервіс.

La РИС прагне забезпечувати чудовий рівень обслуговування, що стало перевагою закладу:

  1. Використовуються якісні інгредієнти, уважно відстежується постачання товарів, вибираються правильні продукти. Сервіс купує хороший рис, який призначений для приготування страв японської кухні, традиційні спеції, гарну рибу та морепродукти.

  2. Професіоналізм кухарів – сушисти проходять практику перед тим, як розпочати роботу. Вони вивчають рецепти, технологію роботи з приготування японських страв.

  3. Чистота і порядок – на кухні завжди прибрано. На робочому столі сушиста панує лад, тому що це входить до обов'язків співробітників. Гігієна сьогодні дуже важлива.

  4. Доставка суші у Львові від La РИС здійснюється швидко. Клієнти ніколи не скаржаться на терміни прибуття кур'єрів, тому що сервіс намагається дотримуватися того часу, який сам і встановлює при обробці замовлення.

Завдяки простому інтерфейсу сайту, замовлення суші не передбачає ніяких труднощів. Клієнти можуть зробити це всього за кілька хвилин, обравши страву, зручний варіант доставки та розрахунку. Оплату замовлення можна здійснити готівкою або банківською карткою.