Культура » Модель plus-size заявила про репресії в мережі


13:05 от admin
  Модель plus-size Джорджина Горн звинуватила Instagram у тому, що вона приховує її публікації. 30-річна манекенниця заявила, що адміністрація соцмережі навмисне виводить у топ фотографії винятково струнких дівчат, при цьому обмежуючи права повних жінок. Про це вона зазначила у своєму пості.    

?I’ve defo been shadow banned on instagram - I can tell because my posts never make ‘top posts’ on hashtags with few posts, and my likes have vastly depleted. If I were a slim woman posting similar content then this wouldn’t happen.? Fat bodies are being muted, and I’m not ok with that. I post content that I know for a FACT empowers and emboldens others, and yet because my body isn’t ‘perfect’, I’m given a disadvantage. The size 10 women showing how at some angles they have chins and a stomach roll get 468010k likes - because that’s acceptable. That’s temporary. My big fat body isn’t. And it’s punished. ???????????????? #mybodyisabikinibody #azureboporetreat

Публикация от Georgina Horne (George) (@fullerfigurefullerbust) 11 Июн 2018 в 12:08 PDT
  "Я тіньовим чином забанена в Instagram: я можу це сказати, тому що мої пости ніколи не виходять у топ за гештегом, а мої лайки значно зменшені. Якби я була стрункою жінкою, який публікує подібний контент, цього б не сталося", - зазначила Горн.   Вона також додала, що тіла повних людей у соцмережі ігноруються і це їй не до душі.   "Я публікую контент, який, як я знаю, дійсно дає сили і надихає інших, і все ж, оскільки моє тіло неідеальне, мені чинять перешкоди", - підсумувала модель.   Запис Горн набув схвалення в мережі, а також отримав тисячі лайків і схвальних коментарів.   Раніше повідомлялося, що модель Даутцен Крус станцювала тверк у новій рекламі нижньої білизни.   Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.

Джерело "korrespondent.net"