Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Мешканці будинку на Київській у Тернополі проти спорудження багатоповерхівки у їхньому дворі

Мешканці будинку на Київській у Тернополі проти спорудження багатоповерхівки у їхньому дворі

02.06.2017, 22:03

Про це сайту 0352.ua повідомив читач Володимир Виваль. 

"Власники магазину, який сьогодні розташований на вулиці Київській, 7, ігнорують всі права та закони. По-перше, магазин ще колись був поставлений там, як тимчасова споруда і декілька разів горів, декілька разів змінювався власник, але місце козирне і ніхто не хоче його віддавати назад нам, як нашу прибудинкову територію. Я погодився із тим, що його поставили тимчасово і ми створили ОСББ, але час для демонтажу настав. Тепер ще й 9-ти поверховий будинок хочуть на цьому місці спорудити, але це вже занадто. Тим більше, що ми вже одного разу добилися рішення про демонтаж того комісійного магазину, але звідки не візьмись появився такий собі Шенгера. А тепер хоче там будувати будинок також Шингера. Невже співпадіння, не думаю, що це однофамільці. Над цією проблемою боремося уже 3 роки", - йдеться у дописі читача Володимира Виваля.
Фото документації та магазину на Київській, 7, Ви можете переглянути на фото: unnamed (9) unnamed (6) unnamed (8) unnamed (7) unnamed (10) unnamed (12) unnamed (13) unnamed (14) unnamed (11)

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
332