Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → До Тернополя у “Стару Піцерію” приїхала знімальна група програми “Ревізор"

До Тернополя у “Стару Піцерію” приїхала знімальна група програми “Ревізор"

18.05.2017, 22:03
У “Стару Піцерію” приїхала знімальна група програми “Ревізор” з її ведучим Миколою Тищенком. Читачі повідомляють, що він став в чергу і зараз бере піцу.
Журналісти з телекамерами викликали неабиякий ажіотаж у тернополян. Вони фотографують і знімають усе на мобільні, пише 20 хвилин”.
Черги до “Старій піцерії” явище звичне. Але 18 травня тут черги не зовсім за піцою. Тернополяни зібрались, щоб подивитись, як працює команда “Ревізора”. Люди заглядають через вікно.
Біля закладу переважно молодь. Пройти всередину не так і складно, але там зібралось чимало людей, яким цікаво, що ж робить Микола Тищенко. Ведучий програми замовив піцу та спагеті. Розглядав меню закладу, розпитував у працівниць піцерії, чим годують відвідувачів. Біля “Ревізора”, за традицією, шеф-редактор програми Ганна Жижа.
– Хто за піцою, то проходьте до каси. Не загороджуйте прохід, – в якийсь момент одна з працівниць звернулась до натовпу.
У відповідь жінка почула, що люди не за піцою, а подивитись на “Ревізора”. Особливо цікавими виявились школярі, які все знімали та фотографували на свої гаджети. – А я сфотографував ревізора, я маю його фото і відео, – тішиться один з школярів.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
407