Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Студенти навчали мешканців Тернополя здоровому способу життя

Студенти навчали мешканців Тернополя здоровому способу життя

18.05.2017, 21:27
Студенти Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського 14 травня 2017 року долучилися до святкування Дня сім’ї, який відбувся у парку Національного відродження. Одним з головних меседжів заходу було те, що щаслива сім’я – це здорова сім’я.
Майбутні медики розподілили між собою завдання, зокрема Ольга Козак і Тоня Круковець розповідали людям про здорове харчування та допомагали визначити ІМТ. Для багатьох цей показник був новим і раніше невідомим. Студенти отримали чимале задоволення від того, що змогли поділитися цікавою і корисною інформацією з жителями Тернополя.
Зоряна Вівчар, Марія Панасюк, Надія Ткачук вимірювали артеріальний тиск всім бажаючим. «Ми були дещо здивовані з приводу того, що багато людей легковажать своїм здоров’ям і не вважають показник 170/100 мм рт. ст. загрозливим. У цьому випадку радили якомога частіше проводити такий скринінг і наполягали на зверненні тернополян до лікаря. Водночас ми ділилися з учасниками свята брошурами з цікавою інформацією про здоровий спосіб життя. Адже відомо, що це один з найважливіших етіологічних чинників розвитку гіпертонічної хвороби і перший крок до корекції артеріального тиску», – зазначила Зоряна Вівчар.
Катерина Бігуняк та Юлія Галиш розповідали усім бажаючим про варіанти зараження, профілактику і лікування гельмінтозів. Тернополяни досить активно відгукувалися на цю інформацію і прагнули дізнатися більше.
Катерина Мамренко та Степан Кучабський поділилися інформацією щодо збереження особистого статевого здоров’я чоловіків для жінок.
Наталія Терлецька визначала гостроту зору та давала поради щодо її покращення. Також у проведенні акції допомагали Ігор Стецюк, Євгеній Фречка та Сергій Макаров.
11121314

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
383