Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → У Тернополі рятувальники, поліція та медики розповідали та показували, як працюють та рятують життя

У Тернополі рятувальники, поліція та медики розповідали та показували, як працюють та рятують життя

14.05.2017, 15:04
Майстер-класи та флешмоб, присвячений тижню безпеки дорожнього руху, провели у Тернополі на Театралці у суботу, 13 травня. Дітям рятувальники, поліція та медики розповідали та показували, як працюють та рятують життя.
Захід тривав з 11-ї до 13-ї години.
- Наш захід присвячений тижню безпеки дорожнього руху, - пояснює 20хвилин  інспектор із зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції Тернополя Олександра М'ялковська. - Беруть участь рятувальники, патрульна поліція, швидка медична допомога, медичні центри, а також автошкола для того, щоб привернути увагу до правильного проїзду перехресть, правильного переходу пішохідних переходів, дотримання правил дорожнього руху загалом.
Кожна зі служб проводить майстри-класи, демонструє свою техніку, показує, яким чином вони реагують на повідомлення про ДТП.
- Наприклад, патрульна поліція роз’яснює та показує, як працює при порушенні правил дорожнього руху, при виникненні ДТП. Як допомагати людину витягнути з авто та інше, - додає інспектор.
Також організатори надали можливість і дітям показати їхнє бачення безпеки дорожнього руху. Ті малювали на асфальті малюнки на тему безпеки дорожнього руху. Авторів кращих малюнків відзначать. Окрім того, дітям роздають книжечки та брошури на тему безпеки.
- На завершення заходу представники різних служб стають у намальований тут ромб та підіймають картки жовтого кольору, - додає Олександра М'ялковська. – Це символізуватиме єдність наших служб у будь-яких ситуаціях. 
373839

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
209