Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Команда рятувальників з Прикарпаття взяла участь в міжнародних пожежних змаганнях «Firefighter Combat Challenge». ФОТО

Команда рятувальників з Прикарпаття взяла участь в міжнародних пожежних змаганнях «Firefighter Combat Challenge». ФОТО

11.05.2017, 21:40
Із 6 по 7 травня в місті Ополе Республіки Польща проходили міжнародні пожежні змагання «Firefighter Combat Challenge».

У рамках реалізації плану спільних заходів ДСНС України та Державної пожежної служби Республіки Польща з реалізації міжурядової Угоди між Кабінетом міністрів України та Урядом Республіки Польща про співробітництво та взаємну допомогу в галузі попередження катастроф, стихійного лиха, інших НС та ліквідації їх наслідків на 2017 – 2019 роки до управління ДСНС в Івано-Франківській області надійшло запрошення від маршалека Воєводства Опольського про участь команди управління ДСНС в області в міжнародних пожежних змаганнях «Firefighter Combat Challenge».

5 учасників збірної команди з Прикарпаття побували в Ополе для участі в змаганнях. «Firefighter Combat Challenge» - на теренах Республіки Польща розвивається протягом останніх 8 років, цьогоріч в Ополе змагання проводились вперше. В них брало участь всього 158 учасників з Польщі, Чехії, Німеччини та України. Змагання складалися з трьох видів: індивідуальні забіги, тандеми тобто парні забіги, які включають чоловічі пари, жіночі пари та пари мікси, а також естафета. Велика увага приділялася правильності проходження кожного етапу. При найдрібніших помилках до результату додавались додаткові секунди штрафу.

Саме 4 травня у Польщі, як і в світі, відзначають Міжнародний день пожежника. Тому протягом двох днів 6 та 7 травня на площі Ринок в м. Ополе проводились заходи з відзначення професійного свята. Особлива увага зверталася на добровольців, популяризації даної галузі серед місцевого населення. Одним із цікавих моментів святкування була робота із дітьми, котрі мали змогу відчути всі тонкощі професії — одягнути форму, ліквідувати загорання, пройти міні-етапи змагань.
IMG_20170506_141337IMG_20170506_194341
Читайте також: Дівчина з Івано-Франківська перемогла у спортивному забігу на 21 кілометр

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
416