Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Як Івано-Франківськ бачать діти. ВІДЕО

Як Івано-Франківськ бачать діти. ВІДЕО

08.05.2017, 21:00

Івано-Франківськ очима дітей. Місцеві школярі взяли участь у мистецькому проекті “Замальовки рідного міста”. Він присв’яченій 355-й річниці Івано-Франківська. За допомогою яскравих малюнків юні художники демонстрували, за що вони найбільше люблять малу батьківщину. На картинах відтворювали мальовничі пейзажі, парки та сквери. І навіть цілі мікрорайони. Вихованець Художньої школи Юрій Петрина вирішив нічого не вигадувати. Натомість виконати пленерний малюнок середмістя.

До картини юного художника долучився дворічний Андрійко. Поряд намалював свій дім на фоні міської архітектури. Його дідусь Володимир радіє новому захопленню внука. Каже, в місті бракує інтерактивних мистецьких проектів для малечі.

В гармонії з природою та один з одним. Саме таким побачили життя в Івано-Франківську учениці 7-ї школи. А ще на малюнку акцентували увагу на здоровому способі життя та заняттях спортом на свіжому повітрі. До речі, саме активне і корисне дозвілля набуває популярності серед іванофранківців.

Дитячий арт-проект відкрив серію святкових заходів з нагоди Дня міста. Для цього Департамент освіти закупив близько трьох десятків мольбертів та крейду. А от що саме малювати діти вирішували самотужки. До створення ювілейних картин про місто запрошували і перехожих.

Чи не вперше на святкуванні Дня Івано-Франківська на центральній “стометрівці” заборонена торгівля. Відтак всі прикарпатські газди реалізовують смаколи та сувеніри на площі перед адмінбудинком. Як це вимагає відповідне розпорядження мерії.

Акція “Замальовки рідного міста” відбувалася під акомпанемент вихованців музичних шкіл. В середмісті лунали класичні французькі мелодії та мотиви українських народних пісень, йдеться у сюжеті "ТРК Вежа".

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
479