Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → У Тернополі збудують «Водну арену»

У Тернополі збудують «Водну арену»

05.05.2017, 13:04
До створення «водної арени» в Тернополі приступлять вже цього року. Такі перспективи на базі діючого веслувального каналу малює обласна влада.

Про створення «водної арени» на 25 га землі під Тернополем всерйоз заговорили в облдержадміністрації. Як інформує «Репортер», першу чергу робіт, а це реконструкція гідротехнічних споруд веслувального каналу, хочуть завершити до кінця цього року. Планують збудувати на об’єкті стартову і фінішну вишки, трибуни, елінги, суддівське та технічні приміщення, підвести до каналу нормальну дорогу, перелічив начальник управління фізичної культури і спорту ТОДА Віктор Мацикур.

За мету ставлять проводити на каналі міжнародні змагання, тому й база для цього має бути відповідна. Проте коли почнеться друга черга робіт на об’єкті – точно не кажуть. Віктор Мацикур сподівається, що її вдасться розпочати у 2018-му. Це буде безпосередньо «Водна арена» і спорудження ігрового залу з трибунами, спортивного готелю, ряду ігрових спортмайданчиків, кортів і, можливо, бігового стадіону.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
446