Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Водій, який на Тернопільщині скоїв смертельну аварію, отримав 7 років тюрми

Водій, який на Тернопільщині скоїв смертельну аварію, отримав 7 років тюрми

05.05.2017, 11:31

Суд не задовольнив апеляцію Юрія Золотуна, який у лютому 2016-го скоїв смертельну аварію в Шумську, й залишив рішення суду першої інстанції без змін.

Таким чином, водій, який того страшного вечора сів за кермо нетверезим і збив насмерть батька чотирьох доньок Олександра Бойка, понесе покарання у вигляді позбавлення волі терміном на 7 років.

Крім того, він повинен сплатити моральну компенсацію рідним загиблого у сумі 1 млн. 200 тис. грн. по 200 тисяч чотирьом донькам, які залишилися сиротами, а також стареньким батькам загиблого, пише "Тернополяни".

Судове засідання в Апеляційному суді Тернопільської області відбулося 4 травня. Як і раніше, родину загиблого прийшли підтримати чимало знайомих та друзів.

Попри побоювання рідних загиблого Олександра Бойка, що водій-винуватець смертельної ДТП спробує піти в суді апеляційної інстанції нечесними шляхами, адже тривожні дзвінки з цього приводу були, цього не сталося й Феміда залишилася на боці потерпілих.

Вчора, за словами рідних, колегія суддів оголосила лише результативну частину вироку, сьогодні, 5 травня, повинні зачитати повний вирок, після якого Юрія Золотуна візьмуть під варту. Паралельно із цією справою розглядався ще й цивільний позов з приводу арешту майна винуватця ДТП, адже він не сплатив потерпілим жодної гривні моральної компенсації. Цивільний позов колегія суддів апеляційної інстанції також задовольнила.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
567