Господарка » Малюнки учнів Тисмениччини поїдуть на виставку до Польщі. ФОТО


22:10 от admin

Районний учнівський конкурс з образотворчого мистецтва «Тисмениччина очима дітей» проведено протягом квітня у навчально-виховних закладах Тисмениччини. Захід приурочений 15-й річниці співпраці району з містом Стшельце Опольське (Республіка Польща) з метою поглиблення дружніх зв’язків та взаємного ознайомлення з життям, історією та здобутками громадян.

Творчі роботи учасників конкурсу переглянули голова Тисменицької РДА Іван Семанюк, його заступник Степан Мандибур та голова Тисменицької районної ради Роман Крутий. Керівники відзначили, що юні художники вразили високим рівнем майстерності та креативним мисленням. Кожен із них через живопис втілив у малюнку свою любов до рідної землі, знання історії, традицій і красу свого краю.

Із великої кількості дитячих робіт журі обрали 100, з яких 60 кращих представники офіційної делегації з району передадуть своїм партнерам під час святкування у Польщі.

Усі сто авторів малюнків отримають подарунки від Тисменицької райдержадміністрації та Тисменицької районної ради, зокрема, фарби, фломастери, кольорові олівці, інше знаряддя для малювання.
tusm2tusm2jtusm23

"0342.com.ua"