Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → У Тернополі відкрили поліцейську станцію, яка обслуговуватиме мешканців масивів Східний та Сонячний

У Тернополі відкрили поліцейську станцію, яка обслуговуватиме мешканців масивів Східний та Сонячний

18.04.2017, 20:00
Чергову поліцейську станцію у рамках проекту «Безпечне місто відкрили в обласному центрі. Пілотний проект вперше стартував в 2016 році, а вже зараз в області працює 16 таких відділень поліції.
Наразі в місті функціонують три поліцейські станції: на залізничному вокзалі, на території Центрального тернопільського ринку, а також на масиві Дружба. Четверта обслуговуватиме мешканців масивів Східний та Сонячний.
ЇЇ відкрили на базі пункту охорони громадського порядку. Завдяки допомозі органів місцевого самоврядування, у приміщенні зробили капітальний ремонт, а його працівників забезпечили необхідною технікою.
- Все, що ми робимо, ми робимо для людей, для того, аби нашим краянам жилося безпечно, – каже начальник головного управління Національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол. – Ці невеличкі поліцейські відділення допоможуть стати ближчими до тернополян. Приємно, що наш приклад перебирають інші області.
Про своєчасну допомогу мешканцям області наголошує і голова Тернопільської ОДА Степан Барна.
- Ця станція обслуговуватиме понад сто двадцять тисяч тернополян. Прошу поліцейських не відмовляти жодному з них. Ваша насамперед людяна робота – це найкраще в реформі поліції, – зазначив Степан Барна.
Вже сьогодні до роботи на станції приступлять 19 правоохоронців. Серед них – оперативники та дільничні інспектори поліції. Вони забезпечуватимуть цілодобове чергування, прийматимуть заяви та здійснюватимуть прийом громадян.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
284