Господарка » Вражаюче перевтілення. Як франківчанка схудла на 20 кілограм і змінила своє життя


20:40 от admin

Франківка Ольга Ботигіна виросла в сім'ї, в якій на першому місці був "культ їжі". Вже в дорослому віці, після народження спочатку першої, а потім другої дитини жінка набирала зайві кілограми. І коли вдруге, після виписки з пологового будинку, побачила на вагах +16 кг — зрозуміла, потрібно щось робити. 

Саме в цей момент в соцмережі її запросили взяти участь у проекті "Скинь зайве", який розробили і впровадили місцеві спеціалісти у сфері фітнесу та фізичної культури, психології, масажу, дієтологи й нутріціологи. 

В Івано-Франківську стартує третій сезон проекту "Скинь зайве"

"Тоді подумала: як вони знають, що мені це потрібно, — розповідає Ольга. — На проект хотіла потрапити не лише аби знати про правильні фізичні навантаження, а й про здорове харчування. Оскільки з дитинства харчувалася аби смачненько і ситненько, а не системно і здорово. 

Далі були незабутні 3 місяці проекту. Я прокидалася в 5.20 ранку, щоб погодувати дитину, о 6:00 виходила з дому, йшла пішки 45 хв. до йога-центру. Зараз такі навантаження згадую дуже тепло, бо з нами працювали дуже приємні люди, і, як результат, — - 9 кг. Через рік, подвоїла свої результати до -18 кг. На проекті я скинула не лише зайву вагу, а  й зайві думки, що заважали худнути. 

Як розповідає один з тренерів проекту — викладач коледжу фізичного виховання, кандидат наук Ірина Матвієнко на проекті учасники худнуть таким чином, щоб вага не повернулася після закінчення тренувань. 

"Це противага принципу йо-йо, який дуже часто трапляється після інтенсивних дієт, коли вага повертається знову", — пояснює Ірина. 

Вловивши ази здорового харчування і правильних фізичних навантажень, учасники проекту продовжують жити звичним життям, проте внісши в нього незначні "здорові" корективи.  
17821364_1302785439808800_1271473220_n

"0342.com.ua"