Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → На Тернопільщині заступника військкомату затримали п'яним за кермом

На Тернопільщині заступника військкомату затримали п'яним за кермом

08.04.2017, 11:00

У Збаражі 6 квітня о першій ночі затримали за водіння у нетверезому стані працівника військкомату. Ним виявився заступник військового комісара Збаразько-Лановецького ОРВК, підполковник Андрій Станкевич. 

За інформацією власних джерел, інциденту намагались не надавати розголосу. Так, після затримання чоловіка повезли на освічення у Збаразьку райлікарню, однак там виявилась несправною апаратура. Відтак чоловіка привезли на медосвічення у Тернопіль, пише 20 хвилин.

Зафіксували 1,67 проміле в крові. Це більш як у вісім разів перевищує допустиму норми. Такий випадок з п’яним працівником військкомату підтвердили в Головному управлінні Нацполіції в Тернопільській області.  - Люди зателефонували на 102 і повідомили про п’яного за кермом, - кажуть в прес-службі. – Виїхала слідчо-оперативна група. Чоловіка затримали, повезли на освічення. Правоохоронці склали адмінпротокол за ст. 130 та направили до суду.  В обласному військовому комісаріаті ситуацію не коментують. Тут кажуть, що в них нема ніякої інформації.  Знайти контакти до самого пана Станкевича нам поки не вдалось. 

До слова, пан Станкевич є у списку «корупціонерів» на сайті  http://webeffector.com.ua/. Мовляв, працюючи заступником Збаразько-Лановецького об’єднаного районного військового комісаріату Тернопільської області,  взяв хабар у 2011 році в сумі 1600 грн  від призовника  за надання останньому відстрочки від призову на військову службу до лав ЗС України.   Згідно з даних Єдиного державного реєстру судових рішень,  заступника суд визнав винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 368 КК України,   призначив покарання у виді штрафу в розмірі 9000 грн.  та позбавив права займати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій, строком на два роки.


"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
184