Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Раніше судимий мешканець Тернопілля поцупив ювелірних виробів на 7 тис. гривень

Раніше судимий мешканець Тернопілля поцупив ювелірних виробів на 7 тис. гривень

05.04.2017, 17:30

Напередодні зловмисник декілька разів навідувався до кіоску, де торгують  прикрасами зі срібла та біжутерією, а вночі вирізав отвір у даху і забрав те, що йому сподобалося.

До співробітників Заліщицького відділення поліції звернувся місцевий приватний підприємець із заявою про те, що з його кіоску, що на ринку, невідома особа викрала  прикраси зі срібла та біжутерію. Вартість втраченого потерпілий оцінив у сім тисяч гривень.

Як розповів керівник заліщицької поліції Вадим Міжнов, спосіб проникнення крадія до торгового закладу був доволі незвичним. Зловмисник ножицями для різання металу викроїв у блясі, з якої зроблена покрівля, отвір і через нього потрапив до  приміщення.

Крадія-екстремала поліцейські розшукали оперативно. Ним виявився 25-річний житель райцентру. Чоловік раніше судимий за майнові злочини.

У вчиненому підозрюваний зізнався, речові докази у нього вилучено. Кримінальне провадження розпочато за частиною третьою статі 185 КК. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.
 

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
218