Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Вперше в Івано-Франківську відбудеться фестиваль "Французька весна"

Вперше в Івано-Франківську відбудеться фестиваль "Французька весна"

03.04.2017, 21:20

Наше прикарпатське місто вперше приєднається до проведення фестивалю «Французька Весна в Україні». Фестиваль організовують вже 14 раз і він щоразу розширює свою географію.

Посольство Франції в Україні, Французький інститут в Україні, мережа Альянс франсез в Україні за підтримки БФ « Україна Інкогніта» та чисельних урядових і неурядових інституцій України запрошують вкотре зануритись у розмаїття французького мистецтва, а також оцінити результати франко-українського співробітництва і надихнутися на нові звершення. Занотуйте у своїх календарях, квітень - це час, щоб відвідати події «Французької весни в Україні».

В рамках фестивалю в Івано –Франківську в Панорама Паб 22 квітня о 20.00 відбудеться концерт відомого французького тріо Гійома Лопеза.

Фільми в стилі класики романтичного кіно пройдуть в кінотеатрі Люм’єр з 21 по 25 квітня та 29 квітня в Люм’єрі пройде «Ніч короткого метру». Також на мешканців міста чекає феєричне відкриття фестивалю в Івано- Франківську з живою класичною французькою музикою та сюпризами.

Читайте також:Масштабний флешмоб "Франко об'єднує" відбудеться в перший день культурного фестивалю

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
361