Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Cтудентський глянцевий журнал «UNITIME» почали видавати у Тернополі

Cтудентський глянцевий журнал «UNITIME» почали видавати у Тернополі

27.03.2017, 20:30
Створення такого видання ініціювали студенти Тернопільського державного медичного університету імені Івана Горбачевського.
Ідею підтримали в адміністрації закладу і нещодавно з’явився перший номер журналу. На його сторінках зібрані найяскравіші події з життя університету, захопливі спецпроекти, знайомства з цікавими викладачами та студентами, вражаючі новини та відкриття.
– Цей журнал – дійсно молодіжний, цікавий, яскравий та амбіційний проект, який за підтримки керівництва університету має всі шанси на успіх, як у стінах нашого навчального закладу, так і поза його межами, – зазначають автори видання. – Перший номер, над який команда журналу працювала протягом двох місяців, як для початку — досить пристойний і, будемо сподіватись, що далі буде ще краще. Принагідно, запрошуємо до співпраці з редколегією якнайширше коло дописувачів, як зі студентів, так і з викладачів університету».
Презентація першого випуску цього журналу відбудеться 30 березня о 18 годині в дружній ресторації «Мамонт», пише зз. Для гостей заходу виступатимуть популярні тернопільські гурти, зокрема «Bugs&Bunny» та «Амігурумі», буде яскрава шоу-програма, розіграші цінних призів та фуршет. Також організатори обіцяють усім відвідувачам багато приємних несподіванок.
Потрапити на презентацію можна, попередньо замовивши квитки за телефоном: +38-096-846-18-96 (Ігор).
До речі, це вже третій глянцевий журнал, який виходить у нашому місті. Першим кілька років тому з’явився журнал «Sity Life», а потім – «Just One».

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
350