Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → В Тисменицькому районі провели масштабні махінації з землею

В Тисменицькому районі провели масштабні махінації з землею

07.03.2017, 23:03

Тисменицькою місцевою прокуратурою пред’явила позовні заяви про звільнення двох земельних ділянок, загальною площею 171,6 га та вартістю понад 6 млн 703 тис. грн.

Як повідомляє прес-служба обласної прокуратури, на підставі рішення однієї із сільських рад Городенківського району із суб’єктом господарювання укладено договір оренди про використання вказаної землі сільськогосподарського призначення, площею 88 га, вартістю понад 4 млн грн.

Таким чином орган місцевого самоврядування, всупереч вимогам законодавства, передав ділянку розпорядником якої є Головне управління Держгеокадастру в області.

У зв’язку з цим, прокуратура вимагає у судовому порядку визнати недійсним рішення сільської ради та зобов’язати підприємство звільнити землю.

Крім того, виконано судове рішення у справі за позовом Тисменицької місцевої прокуратури про повернення у державну власність земельної ділянки площею  91,6 га, вартістю 2 млн 703 тис. грн.

Нагадаємо, Тисменицька прокуратура передала до суду позовну заяву про звільнення земельної ділянки площею 64,30 га, вартість якої складає 3 млн 215 тис грн.

Читайте також: єдину цукроварню в Івано-Франківській області – Городенківський цукровий завод нещадно ріжуть на метал. 

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
373