Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Тернополянин, в якого після інсульту трубка в горлі, вже кілька місяців не говорить

Тернополянин, в якого після інсульту трубка в горлі, вже кілька місяців не говорить

05.03.2017, 22:00

Стеноз трахеї - такий діагноз поставили лікарі 43-річному тернополянину Олексію Яковлєву. У чоловіка уже було дві операції на трахею, потрібна ще одна. Лікування дороге, тому він просить допомогти небайдужих людей.

-  У липні 2016-ого року у мене був інсульт, тоді я впав з драбини і втратив свідомість, - розповідає Олексій Яковлєв. - З собою телефона я не мав, а мама була на дачі. П?ять днів, поки я був у комі та на штучній вентиляції, лікарі не знали хто я і звідки, бо документів при собі теж не було. Коли прийшов в себе, то в горлі була трубка. Говорити я досі не можу. Тоді Олексієві лікарі поставити діагноз - стеноз трахеї. В чоловіка уже було дві операції на трахеї. Потрібна ще третя.  - У мене ще була переламана п?ятка і я зараз ходжу з милицями. Пішов запальний процес і почались ускладнення, - каже Олексій Яковлєв в коментарі 20 хвилин.

- Мені на рік дали інвалідну групу, але там 1247 гривні пенсії, мама також на пенсії. А на лікування постійно потрібно багато коштів.  Тому я прошу небайдужих людей допомогти мені. 

Довідка:

Оскільки Олексій не говорить, то з ним можна зв?язатися через Viber за номером - 067-500-55-44 або у соцмережі Facebook. Кошти на лікування можна перераховувати на картку "ПриватБанку" 5168 7572 8026 7719 Яковлєв Олексій Вікторович. 


"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
368