Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Івано-франківські активісти борються проти незаконних забудов

Івано-франківські активісти борються проти незаконних забудов

02.03.2017, 14:50

Сьогодні,  2 березня, відбулася прес-конференція щодо ситуації з незаконними забудовами в Івано-Франківську.

Зокрема, активістів цікавить законність будівництва багатоповерхового житлового будинку по вул. Мазепи, 144, будівельних робіт ПП «Вамбуд» на вул. Ленкавського та будівництва на вул. Саєвича,5.

Напередодні, активісти вже організовували прес-конференцію із залученням правоохоронців. Однак, тоді, 15 лютого, представники громадської ініціативи «Вільне озеро» не почули відповіді на усі запитання.

Сьогодні,  т.в.о заступника прокурора Івано-Франківська Любомир Хамис повідомив, що  згідно слідчо-оперативних дій будівництва об'єкти на вул. Ленкавського та на вул. Саєвича є законними.   

«Минулого тижня ми отримали висновок будівельно-технічної еспертизи, згідно з яким, забудівник не допустив жодних порушень в проектній документації та не порушив державних будівельних норм», — зазначив  т.в.о заступника прокурора Івано-Франківська Любомир Хамисщодо будівнитво на вул Ленкавського.

Будівництво на вул. Саєвича представники Прокуратури теж не можуть віднести до самочинного, адже згідно усіх перевірок та раніше проведених судів проти забудовника, Феміда стала на захист останнього.
jNJJYxbeXg0
zknEdVwua78
dvz6hLe_S1U

Читайте також: Скандал навколо незаконного будівництва біля міського озера розгорається з новою силою.

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
251