Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → У Франківську покажуть нову версію комедії «За двома зайцями»

У Франківську покажуть нову версію комедії «За двома зайцями»

02.03.2017, 14:30

Днями в Івано-Франківському обласному драматичному театрі відбудеться прем’єра комедії Михайла Старицького «За двома зайцями». Про це сьогодні під час прес-конференції оголосили організатори вистави.

За словами директора театру Ростислава Держипільского, у цьому сезоні в театрі представлять найкращі постанови за творами видатних світових, європейських, українських та сучасних авторів.

DSC07011

«Ми і наші глядачі дійшли думки, що театр взагалі заскучив за яскравими українськими виставами, зокрема, за українською комедією. Наш театр втретє займається постановою комедії За двома зайцями. У 50-х роках її ставив легендарний режисер Михайло Смоляк, в 80-х комедію Старицького ставив Валько. Ці постановки користувались великим успіхом у глядачів», – розповів директор театру.

Ростислав Держипільський зазначив, що у постановці зайняті як видатні актори, так і молоді студенти.

DSC07019

В свою чергу, режисер спектаклю Орест Пастух не став розголошувати всі подробиці нової постанови.

DSC07025

«Це все одне, що розповідаючи про роман Агати Крісті, вказати, хто вбивця. Цікаво потім буде читати?», – зауважив він.

DSC07024

Втім, Орест Пастух розкрив все ж таки один секрет нових «зайців»: «У старих постановах є один другорядний персонаж, якого мало хто помічає. Але у нас він буде майже головним героєм після Проні і Голохвастова. А ідеєю самої вистави є порівняння тієї епохи з нашою сучасністю», – поділився з журналістами режисер.

 DSC07021

DSC07022

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
264